Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 104 10
Sex Studio
152048
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειπα κ εγω μετα απο τα βουνα λογω του εθνικου μας αγωνα ραλλυ Ακροπολις να ερθω στα γνωστα μας μερη κ να ξεμπουκωσω κ εγω λιγο .Ειδα τισ βαρδιες Κυριακη με το σουρουπο μετα απο ενα σπεσιαλ μπανιο πηγα στον εν λογω οικο πολυτελειας.Στην πορτα με υποδεχθηκε ευγενεστατη αλλοδαπη τσατσα οπου με πολυ ωραιο τροπο μου παρουσιασε την ΝΙκολ απο την Ρωσια με αγαπη. Πολυ ωραια εμφανιση κ πολυ καλο χαμογελο ερχεται πιο κοντα να τα φιλακια να το στριφογυρισμα δεν ηθελα κ πολυ....να σου μεσα στο δωματιο το οποιο οντως πολυ καθαρο κλιματιζιμενο κ με ντουζιερα κ τηλεοραση.Η κυρια της υποδοχης οπως μου ειχε προλογησει τα προγραμματα επελεξα το 69 αλλα δυστυχως το ειχε στον τιμοκαταλογο 70 ε οποως κ τησ ειπα οτι το χρεωνουν πιο ακριβα απο τον ανταγωνισμο . Η Νικολ παντως με την ανακοινωση τησ υποδοχης για το προγραμμα πηγε αμεσως στο μπανιο το οποιο πραγματικα οπως κ το γευτηκα παρακατω το επλυνε πολυ καλα κ μπραβο της .Ηρθε στο δωματιο με ολο χαρη κ τσαχπινια κ αρχισε το πανηγυρι πολυ καλη φιλια κ απο τους δυο μας παντου κ ενα ελαφρο μασαζακι απο μερους μου .Την εκανα πραγματικα να της αρεσει πιο πολυ κ να ζηταει για αρχη τα δακτυλα μου κ την γλωσσα μου στο καθαρο μουνακι της οπου μετα απο κανα δεκαλεπτο αφου εχουμε αλλαξει διαφορες παραλαγες του 69 ειπαμε να αρχισουμε την πραγματικη μαχη .Πανω-κατω ιεαραποστολικο κ για τελειωμα τον απιθανο κωλο της ειδικα τβρα που εχει κανει κ μπανια .Στο πισοκολλητο οπου της αρεσε πολυ τελειωσα κ εγω την μαχη μου εκατσε κομα κανα 5λεπτο οπου πιασαμε σε στιγμη χαλαρωσης την συζητηση οπου μετα απο ενα κουδουνι επισκεπτη με πολυ γλυκο τροπο αποχωριστηκαμε .Πραγματικα η Νικολ αξιζει !!! δεν ειναι πολυ γνωστη αλλα καλυτερα βλεπεται δεν ειναι η δουλεια της η πραγματικη αυτη αλλα αξιζει αυτους τους Δυσκολους καιρους να ειχε κ πιο φθηνο τιμοκαταλογο....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού