Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 10 10
Sex Studio
71919
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωτη επισκεψη στο εν λογω μαγαζι.Ο χωρος μεσα ειναι καταπλητικος.Μπορω να πω πολυ καλυτερος απο ολα τα studio στη θεσσαλια.Η τσα2 πολυ ευγενικη μου ειπε τι προγραμματα εχει οπου ξεκιναν απο 40 το απλο μεχρι καπου στα 150 αν δεν κανω λαθος με τζακουζι, μασαζ, ελευθερο στοματικο.Το μονο που δεν ειχε ηταν λοκω.Ακομα μου ειπε οτι ανοιγει στις 10:30 μεχρι τις 05:00 και υπαρχουν καθημερινα 3 κοπελες στις βαρδιες οι οποιες αλλαζουν καθε 3μερες???Δε νομιζω μου φαινεται μικρο διαστημα...Πηρα προγραμμα στα 70 με 69.Η κοπελα απο εμφανιση δεν ελεγε κατι το ιδιαιτερο, ψηλη πολυ με παραπανισια κιλα.Εχει 6 μηνες που ειναι Ελλαδα και ηρθε απο Ιρλανδια.Καλα ελληνικα δεν ξερει και η συνενοηση γινοταν στα Αγγλικα.Απο διαθεση μπορω να πω πολυ καλη χωρης να βιαζετε καθολου.Γενικα φιλοτιμη και εξυπηρετικη πολυ.Με κερδισε μπορω να πω με τη διαθεση της και τη συμμετοχη της.Ονομα δε θυμαμαι.Παντως αξιζει μια επισκεψη τουλαχιστον και μονο για να δειτε το χωρο και τα τεραστια δωματια που εχει οπου ανετα παιζεις μπαλα μεσα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2011
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού