Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162657
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Χριστιναρα η Ρουμανα πηρε μεταθεση σε στουντιακι, πριν ηταν Κατεχακη, προχτες την σταμπαρα και σημερα σκεφτομενος που στο δοιαλο να παω να καταθεσω, θελοντας να ξεφυγω απο την βρωμα του βαρδαρη ψαχνοντας λιγο καθαριοτητα και ποιοτητα δωματιου, η Χριστινα ηταν η εσχατη λυση, για να περασω καλα και καυλα.! το μονο που αλαξε πανω ειναι το χρωμα των μαλλιων της, οποιος δεν ξερει την Χριστινα ειναι μια πληθωρικη κοπελα που δεν βαζει φωτια με την εμφανηση μιας και δεν εχει και τοσο ομοιομορφες αναλογιες, απο προσωπο ειναι σχετικα ομορφη με φωνη βαρια και σεξυ, η βυζαρες τις ειναι ο ασσος κατω απο το μανικη της, οι βυζολατρες θα τα ευχαρηστηθουν δεοντος, αλλα και μεσα στο δωματιο κανει την διαφορα ανεβαζοντας θερμοκρασιες, επελέξα ισπανικο, κακως επρεπε να επερνα κανενα σεξ σοου αν το ειχε στο προγραμμα, η Χριστινα ηρθε μεσα και αρχισαμε τα χαδακια προσφεροντας μου τις βυζαρες τις στα ορθια, προχωρησαμε προς το κρεβατι οπου γδυθηκε δειχνοντας μου το λαχταριστο μικρο μουνακι της στο οποιο αφηνει να το ποιανουν ελευθερα αλλα και να το εξερευνουν εσωτερικα, χαδακια στανταρ, περασμα καποτας με το στομα και να το καυχιετε οτι ξερει να την περναει πιπα καλη χωρις να με καυλωνει αρκετα και οσο ανεβαζε ρυθμο ποιο προστυχη με ενδιαμεσα ντιπ, καραμελωμα στα αρχιδακια οχι τοσο επιμονο αλλα το εκανε, εκτελεση ισπανικου με αυτη ξαπλωμενη να τον βαζω μεσα στα βυζια της και να τον χανω.!! οπως ηταν ξαπλωμενη μου αρχισε τα προστυχολογα...fuck me...fuck me..!!! και πεζοντας με το μουνακι της σαλιονοντας τα δαχτηλα της, ηθελε να την παρω ιεραποστολικα αλλα εκμεταλευτηκα την κατασταση και ασχοληθηκα ξανα με αυτο το μουνακι της που ειναι ταμαμ στενο καλο σου δινει πληρη αισθηση, δεν φενοταν πολυ γκρεμαρησμενο αλλα ειχε μια σχετικη υγρασια, ξαπλωσα διπλα της να δω ποια θα ειναι η επομενη κινηση της, επεσε πανω μου νωχελικα και με καβαλησε με την μια οι βυζαρες τις κρεμαγανε ακριβως μπροστα στην μουρη μου βυζοσκαμπιλιζοντας με.! γλυφοντας τα πηρα και μια γευση απο την καποτα μου.!! χτυπηθηκε αρκετα οσπου την εσπρωξα εμπρος για σταση του λωτου αλλα τα κυβικα της δεν το επετρεπαν και το γυρησαμε σε ιεραποστολικο, συνεχες eye contact με fake φωνουλες που δεν σε ξενερωνουν, η μουναρα της ανοιξε στα δυο.!!! σηκωσε τα ποδια της και τα εβαλε στους ομους μου ευθηγραμμιζοντας πληρως την μουναρα της στον πουτσο μου μιας και ημουνα στα γονατα, παρατηροντας την διησδηση, το γυρησαμε σε πλαγιο οπου αν και εχει περιτα κιλα δεν φενοταν και τοσο ασχημα, εκει καπου ηρθε και το τελος, εχησα γερνοτας επανω της ποιανοντας τις πλουσιες βυζαρες της.! το καταλαβε οτι χυνω και προσπαθησε να προσπιηθει εναν δικο της οργαζμο...δεν το ειχε θα ελεγα...
Η Χριστινα για μενα ειναι αυτο που λενε τα φενομενα απατουν, της αρεσει αυτο που κανει της αρεσει να γαμιετε, μου το ειχε πει και την προηγουμενη φορα, αν καποιος δεν κολαει με την πληθωρικη εμφανηση της Χριστιναρας, ας περασει και στο δωματιο και θα αποζημειωθει πληρως...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια