Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
πριν λιγες μερες ειχα παρει τηλ. σε ενα φιλο. φιλαρακι τι εχουμε? ενα τσολια 190 λεει.σιγα ρε μεγαλε λεω μεσα μου. αμα βγαλει τα 15ποντα θα ειναι ενα με το χωμα.ελα ντε που ελεγε αληθεια.ειμαι 187 και δεν μπορουσα να την κουμανταρω.αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που απεφυγα την τζεσικα που μου αρεσε παρα πολυ.και μαλλον καλα εκανα::.μπαινω στο τσιρκο σχεδον τρεχοντας ολοι η πολη σε βλεπει ρε γαμοτο η τσατσα ευγενικη.αλλα μονο την ακουγα πισα σκοταδι.το προγραμα απο 30 40 καλαρο. 50 γλειψιμο. νομιζω 70 η 80 κωλαρακι.βγαινει η λαουρα ενα κοντοπουτανο πιπινι με καρε ξανθο μαλι. τωρα ισπανικο που ειπε δεν νομιζω.μπαινει μεσα.ζηταω με 40 να την γλειψω απο την τσατσα λεει δεν γινεται.να ρωτησουμε την λαουρα λεω. οχι δεν γινεται λεει και αυτη δεν εξαρταται απο μενα .απο ποιον εξαρταται ρε γαμοτο μας δουλευουν φιλακια δινεις τουλαχιστον ναι λεει αλλα χωρις γλωσσα.αλλα θα σου κανω καλο τσιμπουκακι.περναω με τα 40 δινω 50 .μπαινω στο τελευταιο δωματιο γδυνομαι και βλεπω το αρωματικο.θυμαμαι μια αναφορα για καμερες και αρχιζω να ψαχνω.ερχεται η τσατσα και αφηνει το 10 ευρο στο κρεβατι μετα μπαινει η λαουρα με το μπουκαλακι ανα χειρας και μυριζει τσιγαρο.τωρα μας γαμησες. τοχω κοψει και δεν γουσταρω την μυρουδια δεν γουσταρω ουτε την κρεμα.παει να με φιλησει μου ρθε κατι.λεω την εφαγα την πατατα.αρχιζει τα χαδια και φιλια στο σωμα ξεχναω τις καμερες.μου φοραει την καποτα και αρχιζει ενα πραγματικα ωραιο τσιμπουκι με ρουφηγματα και βαθυ μεχρι το λαρυγγι ξεχναω και το τσιγαρο. ελα λεω απο πανω να βλεπω το μουνακι σου οκ.κλεβω κανα 2 φιλακια στο μουνι δεν μιλαει.βαζω δακτυλο στο μουνακι σκετη γκαυλα βαζω και λιγο το μεγαλο απο πισω .δειχνει να της αρεσει κλεβω αλλα 2 ρουφηχτα φιλακια εεεεεπ μου κανει οκ λεω και ριχνω ενα τελαιυταιο ρουφυχτο.μου λεει πως θελεις? απο πανω αναποδα της λεω .βαζει κρεμα και καθεται. ευτυχως δεν μου χαλασε την αισθηση.της χουφτωνω τον κωλο και βαζω παλι το μεγαλο δακτυλο .ωραιο βαθυ αναιβοκατεβασμα.την γυρναω απο την καλη για να την βλεπω.της χουφτωνω τα βυζια.ειναι μικρα αλλα ομορφα και απαλα.την γυρναω στα πλαγια χωρις να τον βγαλω.γαμαω λιγο και μετα εγω απο πανω.δεν με βολεψε γιατι χαθηκε απο κατω μου και την γυρναω στα πλαγια. ωραιο στησιμο και τον επαιρνε βαθεια.την ξαναφερνω απο πανω αναποδα .και αρχιζει να χοροπηδαει με μανια εκει δεν αντεξα και τελειωσα.σε ολη την διαρκεια ειχα πολυ καλη στυση και λογο κυβικων την εκανα οτι ηθελα πραγμα που μου αρεσε. να σημειωσω οτι παντα κανω γλειφομουνι και μεχρι τωρα πιστευα οτι δεν θα φτιαχτω χωρις αυτο .ηταν η πρωτη φορα που δεν εκανα κανονικο.και παραφτιαχτηκα/ μου εβγαλε την καποτα και μετα ξαπλωσε διπλα μου με χαιδευε και με φιλουσε πεταχτα.μου χαιδευε την κοιλια και ελεγε πως ειναι ωραια στον αντρα η κοιλιτσα. της αρεσει .και ο μαλακας ο διαιτολογος θελει να χασω 10 κιλα πλακα πλακα το ευχαριστηθηκα με την μισοριξια.φευγοντας με ευχαριστησε και αυτη και η τσατσα και ξεχασα και το 10καρικο ο μαλακας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού