Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 168 10
Sex Studio
166418
Γενική βαθμολογία
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
φαινεται το χει το ονομα....δεν εξηγειται αλλιως....και αυτη η τζεσικα μετα την τζεσικα της βιλας απεδειχθη αισχρη πατατα....ηθελες τα και παθες τα βεβαια...ας προσεχα....καποιος συναγωνιστης προλαβε και αναρτησε αρνητικη κριτικη αλλα εγω παρασυρμενος απο την καλη της εμφανιση(μαυρο μακρυ μαλλι,ωραιο θηλυκο σωματακι με καλο βυζακι,ομορφο προσωπο) αποφασισα να περασω αφου η ευγενικη τσατσα ανελυσε τα προγραμματα...απο 40 απλο,50 χαλαρο,60 ευρω το 69 ή το γυμνο τσιμπουκι,80 με ντουζακι και κωλαρακι και φουλ και με 120 και βαλε τα τζακουζια...με δυο λογια μακρυα απο την συγκεκριμενη ρουμανα με την εμφανιση παγιδα....πιπα για γελια,επιφανειακη χωρις ουσια και να σε ποναει κιολας οταν επιχειρουσε να τον βαλει λιγο μεσα στο στομα.κομοδινο ολκης σε ολα και απαθης και στο γλειφομουνι και στο γαμησι,προκαταρκτικα εκ μερους της ανυπαρκτα,αντιρρησεις στο να την φιλησεις ,αντιρρησεις στο να την χαιδεψεις στα βυζια,δαχτυλα ουτε καν επιφανειακα στο μουνακι δεν δεχτηκε,ουτε λογος για μεσα,παρατηρηση να ειμαι πιο τρυφερος με τα βυζια της....με δυο λογια κοπελα μου δεν το χεις ....αντε να κανεις καμια αλλη δουλεια που προυποθετει καλη εξωτερικη εμφανιση αλλα οχι την ιεροδουλο.....
ποια αντριαννα λετε κομοδινοπουλου;αυτη ειναι μακραν χειροτερη....περαστικα μου....
ποια αντριαννα λετε κομοδινοπουλου;αυτη ειναι μακραν χειροτερη....περαστικα μου....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσσικα
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού