Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καθομουν σ ενα μπαρακι με ενα φιλο για ποτοκατανοιξη κ εχω στην ακρη του μυαλου μου εδω κ καιρο να παω στη βικυ μου ειχε πει τοσα καλα λογια η αμαντα για αυτη εξαλλου ειναι η δασκαλα της ετσι λοιπον κ εγινε η αναβαση στο ορος της αμαρτιας για καλη μου τυχη δουλευε η βικυ την βλεπω κ μπαινω με κλειστα ματια αναμονη λιγων λεπτων κ σκαει η καυλα με χαμογελο μου λεει σε ξερω απ τις τσαρκες μου εκανε εντυπωση γιατι θυμοταν κ σε ποιο καναπε καθομουν οταν με ειχε δει σε προηγουμενη τσαρκα αρχιζει να μου τριβεται μεγδυνει απο πανω κ αρχιζει να μου τριβει τις βυζαρες της πανω στο κορμι μου η ανυψωση του πεους μου ηταν γεγονος μου βγαζει το μποξερακι κ μου φτυνει τα αρχιδια τρελενομαι οταν με φτυνουν αρχιζει ενα ρουφηγμα αρχιδιων απιστευτο απιστευτη καυλα εχω γινει κατακοκκινος απο καυλα κ τι κανει η καυλα φτυνει τα βυζια της κ αρχιζει μια ισπανικη απιστευτη τρελενομαι κ τη βουταω τη γυριζω ανασκελα κ αρχιζω να γλυφω τις υπεροχες βυζαρες της για πολυ ωρα με δικη της πρωτοβουλια μου βαζει τα χερια στο μουνι της τριφτο μου ρε καριολη ξεστομισε κ οπως τριβομασταν αρχιζει ενα κλαρινο απιστευτο με γυρναει ανασκελα κ με πιπωνει αρκετη ωρα πιπα πολυ καλη με πολλα φτυσιματα υγρη κ βαθεια της λεω κατσε πανω μου καυλα κ αρχιζει να χοροπηδαει πανω μου με τρελα την γυρναωανασκελα κ αρχιζω να τη γαμαω με μανια λογω της μεθης μου δεν ημουν για πολλα με ξαλπωνει κατω κ μου αρχιζει ενα τσιμουκι καλυτερο απ το πρωτο κ αρχιζει να χτυπα το πεος μου στη γλωσσα μου τον επαιζε συγρωνος απιστευτη μαλακια να τονισω ηταν υπομονετικη δεκτικη σε ολα κ χωρις ιχνος βιασυνης ερχοταν το τελος την ανεβαζω πανω για λιγο αρχισε να με βριζει γαμα ρε καριολη τη πουτανα σου ελεγε με πολυ καυλα κ ετσι ετελειωσα απ τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου πολυ ψιλη εντυπωσιακη γυναικα απιστευτα βυζια οι φωτο την αδικουν αυτα τα ολιγα βικυ εισαι πολυ καυλα για να σαι η δασκαλα της αμαντα δε γινοταναι να σαι γατακι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια