Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323147
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απογευματάκι Πέμπτης και μιας και είχα κάτι καύλες, λέω δεν πάω στο βουνό να βρώ το Ρομινάκι που δουλεύει στο 42! Τα έφερε όμως έτσι ο δρόμος και πέρασα πρώτα απο το 46(μια πόρτα είναι αδερφέ). Ανοίγει η τσατσά, πολύ καλή κυριούλα, και εντός ολίγου έρχεται και το κορίτσι!!!Βλέπω λοιπόν μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα με πολύ ωραίο σωματάκι,τουλάχιστον για τα γούστα μου και αφού κοντοστάθηκα για κανα 2λεπτο λέω δεν γαμιέται(που γαμιόταν για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους)θα περάσω να το δοκιμάσω το κορίτσι μιας και το Ρομινάκι το έχω δοκιμάσει πολλάκις! Πηγαίνω στο δωμάτιο με τα τζακούζι και το μίνι συντριβάνι,όσοι έχουν πάει στο στούντιο θα ξέρουν,ίσως το καλύτερο δωμάτιο στούντιο που έχω πάει, και μετά απο λίγο έρχεται το κορίτσι εκ Τσεχίας! Ξεκινάει κάτι ψευτοχάδια, και μετά επι το έργον!Σχετικά καλό στοματικό και μετά καβάλα στον πρίγκηπα!Έκατσε πάνω λίγη ώρα μάλλον θα είχε βολευτεί,και μετά την γυρίζω ιεραποστολικό όπου άρχισα το σφυροκόπημα!Επειδή όμς ήθελα να χαρώ και την θέα της κωλάρας της την βάζω στα τέσσερα όπου και έγινε η κατάθεση! Συνολικά μπορώ να πώ ότι η κοπέλα ήταν φιλότιμη και αξίζει για μία άντε 2 φορές έτσι για το βιογραφικό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Diamond
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού