Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239306
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από πολύ καιρό αποχής σχολιασμων από μέρους μου κάνω γνωστή μια συνεύρεση με την κοπέλα Αννα. Η συνάντηση είχε γίνει καμιά 15 μέρες πριν αλλά λόγο ανειλημένων υποχρεώσεων την γράφω τώρα.
Είχα δει μια συζήτηση στο forum για το αν είναι καλή ή όχι στις υπηρεσίες η Αννα και πόσο καλή είναι στο GFE και είπα να πάω να δω τι παίζει βλέπω το πρόγραμμα ήταν μαζί με την Αντζυ (που και αυτή έχω σταμπάρει καιρό ) και ψήθηκα να πάω να για duo.
Φτάνω άνετο parking ανεβαίνω και μου ανοίγει η Αννα (πράγματι πολύ όμορφη κοπέλα και μιλάει πολύ καλά ελληνικά ) μου λέει με τσακπινιά είναι άλλη μια κοπέλα και εκεί που περιμένω να δω την Αντζυ έρχεται Η Λολίτα (μια ξανθιά όμορφη κοπέλα που την είχα πάρει στις αρχές που είχε έρθει και δεν είχα ενθουσιαστεί) ξενερώνω που δεν ήταν η Αντζυ ( έχει ξαναγίνει στην συγκεκριμενη αλυσίδα) και πάω μια βόλτα στα πέριξ να δω τι παίζει τελικά ψήνομαι και ξαναπάω με σκοπό την εμπειρία με την Αννα. Αυτή την φορά μου ανοίγει η τσατσα δίνω για φουλ και μπαίνω μέσα, ζητάω και πετσέτες να κάνω μπάνιο. Μόλις βγάζω τα παπούτσια και πατάω κάτω οι κάλτσες μες στο νερό λες και είχε σπάσει σωλήνα. Μπαίνω να κάνω αυτό τομπάνιο η βρύση μισοχαλασμένη. ξενέρωμα. τελιώνω κάνω άλμα μην πατήσω τα νερά του δαπέδου που ήδη παραλιγό να σκοτωθω και περιμένω. Σε δέκα λεπτά έρχεται με χαμόγελο η Αννα λέμε τα τυπικά και τις λέω πως με ενδιαφέρει το gfe. Χαλαρή αρχίζουμε τα προκαταρκτικά μου κάνει θέλω να με νιώθει σαν την γκόμενα που γνώρισες τώρα. Τρελάθηκα εν ολίγοις πολυ καλό στοματικό ,69 και μετά πολλές εναλλαγες στάσεων. Μαρεσε πολύ και το τατοο. Τελιώσαμε μιλήσαμε λίγο και τις είπα για τα νερά που παραλίγο και η ίδια να πέσει. Σίγουρα θα την ξαναπροτειμήσω είναι από τα κορίτσια που θέλουν να σε ικανοποιήσουν και όχι να σου πάρουν το 50-100ρικο και άντε γεια. Θέλω πω πόσο βοηθάει το forum στο πουθα πάμε. Στο μέλλον ελπίζω να την πετύχω με αντζυ. ελπίζω να βοήθησα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σπουδαίος
33
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού