Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Sex Studio 32410
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
κυριακη απογευμα για καφε στο γκαζι με φιλους κ ετοιμαζομαι για εξορμηση στον πλανητη αμαντα η εν λογω κοπελα με κανει κ περναω παντα καλα εξαλλου γνωριζομαστε καλα αφου οι φορες που εχω συνευρεθει μαζι της ειναι παραπανω απ τα δαχτυλα μου στο διαταυτα τωρα αναμονη ολιγων λεπτων που εισαι καθαρματακι φωναζει το τρελο μωρο κ σκαει με μια στολη αστυνομικινας σηκωνομαι πανω κ την κολλαω στο τοιχο κωλοτριβομασταν αρκετη ωρα ωσπου με πεταει κατω κ με γδυνει μου φερνει το στηθος της στη μουρη το περιποηθηκα αρκετη ωρα στη συνεχεια αρχισε κ με εγλυφε σ ολο το σωμα γλυψιμο των ορχεων κ ρουφηγμα στην συνεχεια φτυσιμο κ ενα ολιγολεπτο στοματικο η στυση ηταν γεγονος τα βγαζει και εκεινη κ μου κανει ενα σπαγγατ κ στηνεται στα τεσσερα ωραια θεα με τα ωραια τατουαζ της σφυροκοπημα ολιγων λεπτων μετα αλλαξαμε με βαζει κατω κ αναποδη σταση καου γκερλ συνεχισαμε να γαμιομαστε ασταματητα μπροστα στο καθρευτη τη γυρναω ιεραποστολικο για λιγο αρχιζω να τρελενομαι τη γυρναω στα τεσσερα καυλωνω πολυ οταν την εχω ετσι εχει απιστευτα ποδια κ πολυ ωραιο κολαρακι αρχιζω κ τη γαμαω πολυ δυνατα με δικη της πρωτοβουλια της μπισταγα το κολαρακι ποσο τυχερος ειμαι που σε γνωρισα αμαντακι κ ετσι ηρθε το τελος με πολυ ταχυκαρδια κοβεντουλα κ χαιρετουρες κ αποχωρηση της θεας αυτα για σημερις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού