Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143496
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κάρλα 21 χρονών Ρουμάνα, κοντό μικρό κοριτσάκι που θυμίζει τις κοπέλες που κάνουν ρυθμική, ενόργανη κτλ και σε διαστάσεις κ σε σωματότυπο.

Έχει όμορφη φατσούλα κ ωραία μάτια, τα δόντια της δεν είναι όμορφα βέβαια αλλά πάλι στα του προσώπου είναι θετική. Μικρά σφιχτά βυζάκια και σφιχτό κορμί παντού (+ κώλος με άλλα λόγια). Τα προκαταρκτικά ήταν ξάπλωμα δίπλα μου και μαλακία, της έσπρωξα το κεφάλι στο στήθος μου για να αρχίσει να γλύφει κ να φιλάει κ το έκανε κ πολύ καλά, ήμουν ήδη καυλωμένος με το που μου ακούμπησε το πούτσο κ έτσι δεν φάγαμε κ πολύ ώρα σ'αυτά.

Επόμενο στάδιο της πίπας, έπαιρνε πολύ χαριτωμένα το προφυλακτικό κ προσπαθούσε να το ανοίξει κ να το ταιριάσει δείχνοντάς μου ότι είναι όντως φρεσκαδούρα.

Στο γαμήσι τώρα μου έριχνε κάτι ματιές και με κοιτούσε λες και ήμουν εξωγήινος, ή σαν να με φοβόταν κάπως. Προφανώς πάντως δεν της άρεζε που την πηδούσα. Είχαμε ξεκινήσει απο μπροστά και μετά την γύρισα στο πλάι, αφού την γαμούσα μου λέει doggy, λέω εντάξει καλά είμαστε κ έτσι. Ξανά doggy αυτή, ε αντέ λέω οκ πάμε doggy.
Κ εδώ είναι που έκανε την τεράστια πατάτα η γκόμενα.. αφού την γαμάω εχω φτιαχτεί καλά και πάω να χύσω με το που βγαίνει το πρώτο χύσι η γκόμενα τραβιέται κ βγαίνει από το πούτσο μου γρήγορα κ απότομα κ μένω τελείως μαλάκας κ στην ουσια έχυνα στον αέρα!! Την έκραξα και μετά τα μασούσε κ έλεγε ότι και καλά ήθελε να αλλάξουμε στάση. Αρχίδια.. της είπαν οι ρουμάνες φίλες της ότι αν χύσει ο άλλος βγες για να μην τπτ σπάσει καμιά καπότα αλλά έλεος το πιο ωραίο σημείο του γαμησιού μου το έκοψε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού