Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Aν καποια μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον εδω και καιρο και την ειχα απωθημενο ηταν η Ελενη αλλα αυτα μεχρι χθες.
Φτιαγμενος μπανιαρισμενος μετα την βραδυνη μου εξοδο πηγα για γνωριμια απο κοντα.
Μια μικρη αναμονη στο σαλονι παρεα με αλλον ενα συναγωνιστη με την τσατσα να μας κερναει ποτακι και σε λιγο το μωρο εκανε την καθοδο της απο τον επανω οροφο.
Απο κοντα το ιδιο και ακομα καλυτερη ,αδυνατο σωμα, μεγαλα βυζια στητο και στρογγυλο κωλαρακι οτι επρεπε για τα πεινασμενα δοντια μου.
Μολις μου ηρθε δεν της πηρε και πολυ να με καβλωσει αφου κατευθειαν οι σηκωμαρες ειχαν ηδη ερθει.
Οποτε αφου με αφησε λιγο να γλυψω τις βυζαρες της και να πιπιλισω τις ρωγες της ξεκινησε να με ρουφαει στο πουτσο πολυ καλα ενω η γλωσσα της επαιξε σε ολη την περιοχη σαλιωνοντας τα παντα.
Πρωτη μας σταση ηταν με αυτην απο πανω που παλι τα βυζια της ετυχαν την ιδια περιποιηση απο εμενα, μετα αλλαξαμε σε missionary και κορυφωσαμε σε dogy που απο το κουνημα και τις κραυγες της δεν αντεξα για παραπανω και κατεθεσα επιτοπου.
Οταν εφυγε ανταλλαξαμε φιλακι και αφου με ευχαριστησε που την προτιμησα της ανανεωσα το ραντεβου για το κοντινο μελλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
lospsi
Μέλος
18
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια