Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597929
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ανέκαθεν αντιπαθούσα τους Γάλλους για πολλούς και διαφόρους λόγους . Εξαίρεση αποτελούσε μόνο η Γαλλική λογοτεχνία,όπου κυριολεκτικά έχω λατρεψει συγγραφείς όπως ο Β. Ουγκώ,ο Άλ. Δούμας υιός,ο ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ Ι. Βέρν και φυσικά ο τιτανομέγιστος Ζ.Ντε Βιλλιέ. Επίσης είδωλο της παιδικής μου ηλικίας υπήρξε και ο ανύπερβλητος Ζακ Κουστώ. Ε, λοιπόν τον τελευταίο καιρό τείνω να λατρεψω και τις Γαλλίδες. Είχα την εντύπωση ότι οι Γαλλίδες θα είναι σνόμπ, απομάκρες και ξενέρωτες. Διάψευστηκα όμως . Αιτία? Δύο στούντιοκοριτσα. Η Νικόλ που δουλεύει στη Θεσσαλονίκη και η Εμμανουέλε την οποία επισκέφτηκα για πρώτη φορά την περασμένη Τετάρτη. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά . Εύκολη πρόσβαση στο στούντιο ,(100 μέτρα από το μέτρο της Δάφνης ). Το στούντιο είναι αρκετά χλιδατο ,το δωμάτιο ευρύχωρο με ντους και νιπτήρα,μεγάλο κρεβάτι με καθρέπτες εκατέρωθεν και ωραία διακόσμηση. Η υπηρεσία ευγενική, αν και όταν μιλάει χρησιμοποιεί κάπως την ειρωνεία,πράγμα που μπορεί να ενοχλήσει κάποιους . Και πάμε στην κοπέλα . Είναι ένα ποίημα . Αγγελικό Πρόσωπο με ίσια ξανθά μαλλιά που φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους ,σώμα καλόσχηματισμένο και σφιχτό με κανονικό στήθος . Το πρόγραμμα που επέλεξα ήταν των 60 ευρώ με μασάζ. (Έχω ξαναπεί για τις απαράδεκτες τιμές αυτής της αλυσίδας . 50 το απλό ,60 με μασάζ, 70 το ισπανικό???, 80 η στάση 69). Τέλος πάντων . Ας επανέλθω στα της εμπειρίας μου . Ξεκίνησε με το μασάζ. Πολύ καλό μπορώ να πω . Το κορίτσι φαίνεται ότι το κατέχει και δεν ζυμώνει ούτε χτυπάει απλώς την πλάτη . Στη συνέχεια γύρισα ανάσκελα και τότε αρχίσαμε τα προκαταρκτικά ,τα οποία κράτησαν αρκετή ώρα . Στην αρχή πήρα εγώ την πρωτοβουλία και έκανα ότι ήθελα . Φιλάκια στο πρόσωπο και το λαιμό και γλυψιμο στα βίζακια της. Ύστερα αφέθηκα εγώ στα δικά της φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα ακόμα και στα @@. Αφού επήλθε ικανοποιητική ανορθωση του εργαλείου ,έφτασε και η ώρα του στοματικού. Φοράει το σκούφο και ξεκινά. Εκεί δεν μπορώ να πω ότι είχε κορυφαία τεχνική ,χρησιμοποιούσε και πολύ χέρι , όμως από την πλευρά της προσπαθούσε για το καλύτερο. Έτσι το σωστό αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει και της είπα να στηθεί στα 4. Εκεί κυριολεκτικά το ευχάριστηθηκα και παρακαλούσα να μην τελειώσω ποτέ . Η κοπέλα κάνει υπέροχο στήσιμο. Σε μια στιγμή για να με βοηθήσει να μπω ακόμα περισσότερο χαμηλώσε τους γοφούς της και απλώσε τα πόδια της τόσο που παραλίγο να κάνει σπαγγάτο. Με αυτά και μ' αυτά ήρθε το τέλος και μάλιστα με τόση ένταση που μου ήρθε να ουρλιάξω. Το κορίτσι δεν έφυγε αμέσως αλλά εκατσε και μιλήσαμε λίγο . Μετά με καληνύχτισε με ένα φιλί στο μάγουλο και χάθηκε μέσα στη νύχτα . Γενικά ήταν μια υπέροχη και δυνατή εμπειρία την οποία απόλαυσα από την αρχή ως το τέλος .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα (Μαρλέν, Μαριλύν)
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια