Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξαναγράφω εν συντομία τη κριτική γιατί η προηγούμενη μάλλον δεν πέτυχε!
Ήταν Παρασκευή.Από το παράθυρο έριξα μια ματιά στον μελαγχολικό ουρανό.Τα σημάδια ήταν δυσοίωνα αλλά τα αψήφησα.Ήθελα να σπάσω την ρουτίνα της βαρετής καθημρινότητας μου.Η καταρακτώδης βροχή με συνόδεψε τελικά μέχρι το τέλος,μέχρι την άφιξη μου στον οίκο ανοχής.
Εκεί,έχοντας γίνει μούσκεμα,κοντοστάθηκα στη πόρτα κάνοντας τις συνηθισμένες μου σκέψεις.Ένα συνονθύλευμα λέξεων και εννοιών,έρωτας,χρήμα,ηδονή,γαμήσι,σάρκα,μυαλό.
Η σάρκα φάνηκε πιο δυνατή.Υπερίσχυσε του νου.Το κουδούνι ακούστηκε.Η κυρία που μου άνοιξε,κρυμμένη πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιών,με καθοδήγησε στο σαλόνι.
Εκεί αντίκρυσα τις δύο κοπέλες.Η Σαμπρίνα.Μια ξανθιά παιδίσκη,όλο ενέργεια όπως προσδίδει η ηλικία της.Χαμόγελο και λυγερόκορμο σώμα.Τα μαλλιά της ανέμιζαν στο πέρασμα της στο σαλόνι του οίκου ανοχής.Αντίθετα,η Λάουρα.Αρχοντική γυναίκα.Άλλος αέρας.Η ωριμότητα διαφαινόταν.Σώμα γυναικείο.Μεγάλο στήθος από συλικόνη και πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.
Ξαφνικά όλες οι αρνητικές σκέψεις που έκανα πρότινος είχαν εξαφανιστεί.Είναι δυνατόν μια όμορφη πόρνη να αλλάζει τόσο γρήγορα τις σκέψεις?Ουσιατικά να με οδηγεί υποσυνείδητα να την ακολουθήσω?Πλήρωσα την συμπαθητική κυρία και μπήκα σε ένα δωμάτιο.Μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα και η τάξη του δωματίου.
Η Λάουρα φάνηκε αντάξια της διαδικτυακής της φήμης!Σε όλα της άριστη.Τα παιχνίδια της και η όλη συμπεριφορά της έδειχναν μια σωστή επαγγελματία.Ο στοματικός έρωτας που μου προσέφερε ήταν εξαιρετικός.Τα ζεστά και υγρά χείλη της με τύλιξαν.Το σώμα της ήταν ζεστό.Το επόμενο στάδιο της μύησης επέβαλε την εισχώρησή μου στο σώμα της.Μια αίσθηση μοναδική.Σε κάνει να νιώθεις μοναδικός.Πήρε πρωτοβουλίες και με καθοδήγησε τυφλά!Η συμμετοχή της σε όλη τη πορεία της μύησης ήταν πολλή καλή.
Ευχαριστώ Λάουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Escher
Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική