Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 155111
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η εμπειρια μου ελαβε χωρα το Σαββατο και ακομα τραβαω μαλακια μ αυτα που παιχτηκαν στο Γκαζι.Αφου λοιπον τα κανονισα με την "μανταμ" μπηκα μεσα χωρις αληθεια να ξερω τι να περιμενω...
Το λοιπον εμφανιζεται απεναντι μου ενα κοριτσακι γυρω στο 1.80 με ωραιο λεπτο κορμακι,ποδαρες 2 μετρα,στηθος κανονικο θα το λεγα και μια φατσουλα καψιμο σκετο.Με αλλα λογια το
αντιθετο απ οπως θα φανταζοταν κανεις μια αυστηρη mistress γεγονος που σαν καλη ανωμαλαρα που ειμαι με ερεθισε ακομα περισσοτερο.Ρουμανα απ οτι μου πε η τσατσα,λιγα και σπαστά ελληνικα,
αλλα ακριβως οσα χρειαζεται για να καταλαβεις τι εννοει! Οκ,δεν θα τα χαλασουμε μ αυτα λεω,λες και θα της εκανα τεστ ορθογραφιας σε τελικη αναλυση.Αυτο τελικα το να ειναι τελειως διαφορετικη
η γκομενα απεναντι σου απ αυτα που θα κανει ειναι απιστευτη καυλα.Και τι εννοω; Απλα δε σου γεμιζει το ματι για αυταρχικη και τιμωρος αλλα αφου σιγα σιγα λυθηκε λιγο η Αλεξια εδωσε ρεστα!
Ξεκιναει βγαζοντας τα παιχνιδια της (εναν δυο δονητες και κλασσικα χειροπεδες) και μου ζητησε να κατσω στα τεσσερα.Απο πισω μου αρχισε να μου τσιμπαει τις ρωγες και μετα αφου εγλυψε λιγο
τον μαυρο δονητη αρχισε να μου τον τριβει στην κωλοτρυπιδα...Εκει που επαθα πλακα ειναι που πηγα ν αντιδρασω και ηρθε μπροστα μου και με πατησε στο κεφαλι με τα υπεροχα ποδια της!
Ποδια κοριτσιστικα τελειως με βαμμενα νυχακια ροζ και εγω να τα χω δωσει ολα απ την καυλα!!! Και χωρις καν να μ εχει ακουμπησει καν!!! Δεν αντεξα και με μανια αρχισα να της γλυφω τα
δακτυλακια της και να τα βυζαινω ενα ενα σαν υπακουο σκυλακι! Λιγο αργοτερα καθησα μπροστα της μ εκεινη ξαπλωμενη ανασκελα μπροστα μου και μου την επαιξε αισθησιακα και αργα.Δεν χορταινα
αυτα τα μαλακα ποδια πανω στο καυλι μου...και δεν αργησα και να τελειωσω ετσι...Καθαρα και ξαστερα απ τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει,κυριως γιατι η κοπελιτσα αν και ντροπαλη αρχικα
εδωσε παρασταση οσο περνουσαν τα λεπτα.Α και να μην το ξεχασω: Το δωματιο οχι μονο ειχε ντουζερα αλλα και πολυτελειες οπως πετσετουλα κτλ.ΠΟΛΥ σημαντικο και να ζητησετε οπως και δηποτε
δωματιο με ντουζ μεσα,ειδικα αν πατε απροετοιμαστοι! Καλα φετιχογαμησια στους συναγωνιστες!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
afk
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική