Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834407
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τεταρτη απογευμα και επισκεπτομαι το εν λογω στουντιο για αυταρχικο προγραμμα μιας και ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη στην Αθηνα.Χτυπαω λοιπον μου ανοιγουν και μπαινω μεσα.Με υποδεχεται μια καινουργια υπηρεσια,τουλαχιστον εγω πρωτη φορα την βλεπω,ευγενεστατη οπως ολες οι υπηρεσιες με καλοσοριζει και τις λεω οτι θελω αυταρχικο με την Μπετυ.Ετσι πληρωνω και ανε βαινω στο 4 δωματιο.Καθως περιμενω ακουω την Μπετυ να ερχετε.Μπαινει στο δωματιο ευχαριστη και προθυμη για ολα.Αφου τα ειπαμε λιγο καθως με την Μπετυ εχουμε βρεθει πολλες φορες μαζι ξεκιναει την αγριαδα της.Ανοιγει την μαγικη ντουλαπα και βγαζει και φοραει το στραπον της.Εμενα μου δινει να φορεσω baby doll και μια περουκα.Με βαζει λοιπον να τις κουνιεμαι και να μου λεει δειξε μου πως θα κουνιεσαι στους πελατες πουτανα.Μετα καθεται στην πολυθρονα και με βαζει να τις παιρνω πιπα.Στη συνεχεια εκει που με ειχε ριξει στο κρεβατι και μου εβαζε τα δαχτυλα της απο πισω παιρνει το τηλεφωνο και παιρνει κατω στα κοριτσια και τις λεει ελατε να δειτε μια καινουργια πουτανα που εχω για δουλεια.Και ετσι εγινε ενω με ειχε στησει ξαπλωνμενο στα πλαγια και με πηδαγε ακουω απο τις σκαλες τα τακουνια των κοριτσιων.Ανοιγουν μπαινουν μεσα και αρχιζουν να με βριζουν και αυτες και να λενε τι ωραια πουτανα που εισαι και να γελανε μαζι μου.Μετα αφου φυγανε η Μπετυ με εβαλε και εχυσα στο στραπον της και μετα με εβαλε να τα γλυψω.Ηταν αλλη μια τελεια μερα την Μπετυ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
Μέλος
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave