Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά απο καιρό κατάφερα να επισκεφτώ την Σαμπρίνα για την οποία τόσα είχα διαβάσει και ήθελα να δοκιμάσω από πρώτο χέρι.
Λοιπόν η γυναίκα πραγματικά είναι τεράστια, νταρντάνα με τα όλα της. Και δεν μιλάω για χοντρή, όπως είναι συνήθως οι δικές μας νταρντάνες, με πατσόκιλα να κρέμονται και 50 κιλά κυτταρίτιδα στα μπούτια. Η κοπέλα έχει σφριγηλό σώμα και απαλό δέρμα. Επίσης όμορφο πρόσωπο με πολύ ωραία μάτια.
Έχει ένα θέμα με την καθαριότητα αλλά αυτό δε μας χαλάει νομίζω. Είναι πολύ γλυκιά και ευγενική κοπέλα, και τα βογκητά της πολύ καυλιάρικα και αισθησιακά. Το μόνο μου παράπονο είναι πως θα την ήθελα να συμμετέχει λίγο παραπάνω, όχι οτι είναι κανα κομοδίνο, όμως θα έλεγα πως στα προκαταρκτικά έκανε λίγο "οικονομία".
Μιας και ήταν πρωί και προερχόμουν από βραδινή συνέυρεση άργουσα αρκετά να τελιώσω. Κάθησα αρκετή ώρα στο δωμάτιο και όμως το χαμόγελο δεν έσβησε λεπτό από το πρόσωπο της Σαμπρίνας. Άψογη επαγγελματίας.
Γενικά εγώ προτιμώ πιο λεπτεπίλεπτες κοπέλες, δεν είμαι μανιακός με τα πιασήματα, όμως η Σαμπρίνα αξίζει μια επίσκεψη. Σούπερ πληθωρική - γέμισε το κρεβάτι σας λέω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού