Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παρασκευή μεσημεράκι μετα απο πολλές ημέρες σκέψεων επειδή είμαι φοιτητής αποφάσησα να επισκεφτώ το καλύτερο στούντιο που υπάρχει.Βάρδια είχε η αναστασία,μια κοπέλα πολύ πιο εντυπωσιακή απο κοντά κ οι φωτό σίγουρα την αδικούν.Να μν πολυλογώ πηγαίνω στο δωμάτιο κ την περιμένω,μολις ακούω τα βήματα της η καυλα μου ήδη είχε χτυπήσει κόκκινο.Ηρθε διπλα μου και αρχισε να με χαιδευει,μυριζε τοσο ομορφα που δν μπορουσα νομιζα θα τελειωνα πριν τν ωρα μου,μολις μου σηκωθηκε χαμογελασε κ αρχισε να μ περνει τσιμπουκι,εβλεπα το εργαλειο μου μεσα στο στομα της κ ανυπομονουσα ποτε θα μπω μεσα της.Της ζητησα να σταματησει κ να την περιποιηθω κ εγω γλείφοντας το μουνακι της,το δερμα της ειναι τοσο ομορφο π δεν ηθελα να βγαλω την γλωσαα μου απο εκει.Επειδη ητν η 1η μου φορα σε στουντιο δεν ζητησα οτι ειχα στο μυαλο μου,ετσι την γυρισα για πισωκολλητο βλεπωντας τν απιστευτη κολαρα της,δεν αργησα να τελειωσω.
Εννοειται οτι θα τν κσαναεπισκεφτω,αλλα οχι συντομα γιατι εχω να ολοκληρωσω κτ φαντασιωσεισ μου μνε αλλη κορασιδα του εν λογο στουντιο.ΠΙστευω να βοηθησα με τν κριτικη μ για οσους προτιμησουν την αναστασια.Σπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
παρθένος19
Μέλος
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια