Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281305
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω επισκεφτεί πολλάκις,είναι η πρώτη φορά που γράφω κριτική γι'αυτήν και αυτό με αφορμή την επιστροφή της στο βουνό μετά απο σχεδόν ενάμιση μήνα απουσίας (είχε πάει στην πατρίδα της). Λοιπόν μάγκες τι να πρωτοπώ για την Ρομινάρα! Η κοπέλα τιμάει τα €€€€€ μας! Φιλική, άνετη,χωρίς κόμπλεξ και βιασύνες και φυσικά γυναικάρα (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Απογευματάκι Δευτέρας λοιπόν και αφού είδα οτι δουλεύει το κορίτσι βουρ για το βουνό! Ανοίγει η κυριούλα (τσατσά), ευγενικότατη και μου ανακοινώνει ότι δουλεύει η Ρομίνα με την Πωλίνα! Βγαίνουν σαλόνι τα κορίτσια και μου αρχίζουν τα τριψίματα και αρχίζουν και μου μπαίνουν σκέψεις για duo! Συγκρατήθηκα γιατί ήθελα να απολαύσω το Ρομινάκι μετά απο καιρό και το ήθελα μόνο του! Δίνω το πενηνταράκι και βουρ στο δωματιάκι! Μετά απο ένα 5λεπτο μπαίνει το αστέρι!Μετα απο το καλωσόρισμα και μια ψιλικουβεντούλα για τα νέα μας αρχίζει το έργο!!!! Τι γλυψίματα,τι τριψίματα, τα πάντα όλα που λέει και ο Αλεφας!Βάζει καπέλο και αρχίζει ένα βασιλικό μπούκιτσι που τα σπάει! Τι μπαλάκια,τι χωρίς χέρια, τι να φτάνει μέχρι αμυγδαλές... Μετά το γλύψιμο του πρίγκιπα λοιπόν ανεβαίνει πάνω για να χορέψει και λίγο,όπου ξαναέδωσε ρεσιτάλ και μετά την βάζω κάτω σηκώνω πόδια στους ώμους και αρχίζω σφυροκόπημα. Τελείωμα στα τέσσερα για να έχω και λίγο θέα του πάτου της! Αφού μου είπε ότι έκανε τα μπάνια της αυτές τις μέρες με χαιρέτησε και αναμένουμε την επόμενη φορά! Για μένα απλά απο τις καλύτερες studio-γκόμενες αυτή τη στιγμή μαζί με Πένυ, Λάουρα και Ροξάνα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού