Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Απογευματινή επίσκεψη στην Λίντα. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι την γνωρίζουμε, όποτε δεν θα κουράσω με περιγραφές. Η ευγενική υπηρεσία με πέρασε στο δωμάτιο χωρίς να περιμένω να την δω, μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της..

Δεν άργησε να έλθει. Με θυμήθηκε, μιλήσαμε λίγο και μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ.
Δεν αρνήθηκα φυσικά, και έτσι και έγινε, Και στο μασάζ αρκετα καλή, με «δυνατά χέρια» με χαλάρωσε αρκετά., μέχρι να ξεκινήσουν τα ερωτικά παιχνίδια.

Η Λίντα είναι ένα από τα πιο γνωστά PSE κορίτσια της Αθήνας.
Με εμένα όμως, βγάζει ένα τρυφερό πρόσωπο, και οι συνευρέσεις μας, αντίθετα, κυμαίνονται σε στυλ gfe, κάτι που ομολογώ πως προτιμάω.
Έτσι λοιπόν, πολύ τρυφερές αγκαλιές, φιλιά, άψογα προκαταρκτικά και από τις δυο πλευρές ήταν το ξεκίνημα της συνεδρίας μας.
Η Λίντα είναι από τα πιο καθαρά κορίτσια που έχω συναντήσει. Πάντα νοιώθω την αίσθηση του νερού στο κορμιού της, από το ντους που προηγείται και την μυρωδιά από το αφροντους και το άρωμα της.
Έτσι λοιπόν δεν μπόρεσα να αντισταθώ και περιποιήθηκα για αρκετή ώρα το «γατάκι της», κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει.
Ήρθε η σειρά της για ένα μοναδικό στοματικό με την ανάλογη περιποίηση στα @@κια. Όση ώρα με περιποιόταν, είχε πάρει την καλυτερη δυνατή στάση για να έχω και εγώ πρόσβαση στην ευαίσθητη περιοχή της, και να ασχολούμαι με αυτή

Και νέα προκαταρκτικά, και πάλι σφιχτές αγκαλιές, φιλία και χάδια και έναρξη του sex με ιεραποστολικό. Συνεχεια με cow girl μέχρι το τέλος.
Εξαντλημένος καθώς ήμουν, ξάπλωσε δίπλα μου , έβαλε το κεφάλι της στο στήθος μου και αγκαλιασμένοι μιλήσαμε για διάφορα θέματα.
Θα έκατσα συνολικά τουλάχιστον μίση ώρα στο δωμάτιο, χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης και χωρίς καμία ενόχληση από την υπηρεσία, παρόλο που τα άλλα δωμάτια ήταν γεμάτα με συναγωνιστές που περίμεναν ,

Ότι και να πω πλέον για την Λίντα είναι γνωστό. Μια άψογη επαγγελματίας, με υψηλή διάθεση, εξαιρετική τεχνική, χωρίς καθόλου βιασύνη, μου «χάρισε» μια εξαιρετική συνεύρεση. Όσο πιο πολύ γνωριζόμαστε, τόσο και καλύτερα περνάω μαζί της. Παράδειγμα προς μίμηση για τις νεώτερες συναδέλφους της, μια από τις σταθερές αξίες των studio της Αθήνας..
Η σημερινή ήταν μια από τις καλύτερες καταθέτεις μου, ever

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λίντα , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική