Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από λίγη σκέψη αποφάσισα να επισκεφθώ την Βίκυ στο τσίρκο, εκεί που αρκετούς μήνες πριν είχε τιμήσει επί μακρόν την παρουσία της. Σήμερα η κριτική μου θα είναι διαφορετική από τις άλλες και θα κρίνω περισσότερο τον εαυτό μου μιας που η Βίκυ σε όλες της τις κινήσεις σήμερα ήταν μοναδική, πολύ φιλική και πολύ GFE.Χαμόγελο

Με την Βίκυ το 2011 βρέθηκα 2 φορές και αυτές οι 2 φορές είναι η καλύτερη και η χειρότερη συνεύρεση με Ιερόδουλη μέχρι τώρα στη χρονιά.Χαμόγελο

Οι τελευταίες κριτικές της δεν ήταν και τόσο καλές, μαύρες θα έλεγα ότι ήταν αλλά παρόλα αυτά ήθελα να το κάνω το κασκαντεριλίκι.Χαμόγελο

Μπήκα λοιπόν με διάθεση πάρα πολύ καλή, και παρόλο που εκείνη τη στιγμή η Μαντάμ μου διαλαλούσε την πραμάτεια της εγώ κάθισα στο σαλόνι κάνοντας τον ανήξερο περιμένοντας να βγει το κορίτσι. Πράγματι σε λίγο βγήκε και με πολύ δυνατό χαμόγελο με θυμήθηκε και δεν έκρυψε τη χαρά της που με ξαναείδε. Ήρθε μάλιστα και κάθισε στα πόδια μου και εγώ επωφελούμενος της συγκυρίας χάιδεψα δυνατά το απαλό της κολαράκι. Χωρίς πολλά πολλά δίνω 30 ευρώ και περνώ στο δωμάτιο με το απλό πρόγραμμα. Σημειώνω ότι η μαντάμ με ευχαρίστησε και στο ύφος της δεν διέκρινα κάποια δυσανασχέτηση που δεν πήρα κάποιο ακριβότερο πρόγραμμα.Χαμόγελο

Μένοντας μόνος στο δωμάτιο και με σηκωμένη πούτσα από το σαλόνι κάνω το πρώτο λάθος να αγχωθώ λες και είμαι κανένας πρωτάρης και αντί να χαλαρώσω έκανα νευρικές βόλτες μέσα στο δωμάτιο περιμένοντας την Βίκυ.Χαμόγελο

Η αναμονή μου ευτυχώς ήταν ελάχιστη και η Βίκυ μπαίνει με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και παραδίδεται στη ζεστή αγκαλιά μου. Έκανα κάποιες απόπειρες για φιλάκια που δεν καρποφόρησαν και όταν πήγα να την φιλήσω τις ρόγες πολύ ευγενικά δεν με άφησε. Ίσως λέω γιατί με 40 ευρώ αφήνει να τη χύσουν στα βυζιά και γι΄ αυτό δεν με άφησε.
Αφού την χόρτασα στο όρθιο την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αφού με πέρασε το προφυλακτικό σαν κάλτσα της τον δίνω στο στόμα όπου ξεκινάει μια καταπληκτική πίπα μεγάλης διάρκειας και με αρκετά deep όπου στην ουσία εξαφάνιζε την πούτσα. Το δεύτερο λάθος μου ήταν που κρατήθηκα 2 φορές και δεν της τα έδωσα στο στόμα αλλά ήθελα να την γαμήσω κιόλας.
Με δικιά μου πρωτοβουλία την ανέβασα από πάνω όπου κυριολεκτικά εκεί τα είδα όλα. Κάνοντας βαθύ κάθισμα το έτρωγε όλο μέχρι αρχίδι, ενώ είχε καυλώσει στα αλήθεια. Η απληστία μου με οδήγησε στο τρίτο και καθοριστικό μου λάθος που θέλοντας να την γαμήσω όσο γίνεται παραπάνω δεν την κατέβασα έγκαιρα με αποτέλεσμα την στιγμή που την κατέβαζα να χυθεί μια σταγόνα από το σπέρμα μου.
Συνειδητοποιώντας έστω και αργά τη μαλακία μου την γύρισα πισοκολητά για σφυροκόπημα αλλά δυστυχώς τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης άρχισαν να έρχονται. Παρόλο που στη συνέχεια την ξάπλωσα χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από το μουνί της (μια ιδιαίτερα προσφιλή στάση σε μένα), εντούτοις δεν ξανακατάφερα να έχω την στύση που έπρεπε ώστε να μπορέσω να συνεχίσω το έργο μου.
Παρόλα αυτά η Βίκυ έδειξε στη συνέχεια ιδιαίτερη ικανότητα και κυρίως υπομονή έτσι ώστε κάποια στιγμή να χύσω και να φύγω ικανοποιημένος.
Η πλάκα βέβαια είναι ότι πήγε να με ζητήσει συγνώμη που με τέλειωσε με αυτό τον τρόπο αλλά είχα το θάρρος να της πω (και να το πω και σε σας) ότι ο φταίχτης σήμερα ήμουν εγώ.
Καθίσαμε μετά από αυτό κάνα πεντάλεπτο αγκαλιασμένοι και φεύγοντας μου έδωσε διό δυνατά φιλιά στο μάγουλο και με αποχαιρέτησε.
Σίγουρα αργά η γρήγορα θα την ξαναδώ ελπίζοντας να την ξαναβρώ με τέτοια πολύ καλή διάθεση.Χαμόγελο

Το μεγάλο κέρδος από όλη την σημερινή φάση είναι τούτη η κριτική. Εγώ το ήξερα αλλά καμιά φορά πρέπει να συνειδητοποιούμε ότι σε μπουρδέλο δεν πάμε για να γαμήσουμε την γκόμενα μας. Είναι πολύ μεγάλο λάθος να προσπαθείς να κρατηθείς για να μη χύσεις. Σου ήρθαν εκείνη τη στιγμή ρίξτα να πάνε. Το άθλημα είναι πολύ δύσκολο και απευθύνομαι κυρίως στους νεώτερους. Ο χρόνος δυστυχώς είναι συγκεκριμένος και μια πανηγυρική συνεύρεση, που έτσι έτυχε να κάτσει, μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία.Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια