Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165299
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Οταν βλεπεις το κωλαρακι της Αννας Σπασίκλας ειναι δυσκολο να αντισταθεις Κουλ Το σωμα και οι αναλογες της ειναι αριστες για την ηλικια της , το μονο μειον της ειναι μαλλον το προσωπο που ειναι εμφανη τα σημαδια της ηλικιας της. εχει 2 πολυ ωραια tattoo ενα εκ των οποιων ειναι στο δεξι ποδι.Περασα με το χαλαρο προγραμμα των 40 ευρω.

Κατα τη διαρκεια της μικρης αναμονης μεχρι να ρθει η Αννα (δεν ειχε κοσμο ) διαπιστωσα οτι το σεντονι ηταν λερωμενο σε πολλα σημεια και ηθελε αλλαγη. Ισως το μονο αρνητικο της υποθεσης .

Η Αννα ειναι τυπικη οσον αφορα το social time . Συστηθηκαμε και ακολουθησαν αρκετα καλα προκαταρκτικα .Ηταν πολυ καθαρη και μυριζε υπεροχα .

μου εφερε στο πιατο τα βυζακια της τα οποια αν και λιγο πεσμενα μου αρεσαν μπορω να πω και στη συνεχεια Αρχισε να με γλυφει στις ρωγες καινα με φιλαει κατεβαινοντας ολο και πιο κατω. στο επιμαχο σημειο το περιποιηθηκε με ισπανικο οποτε επηλθε πληρης ανυψωση. Καραμελωμα αρχιδιων δεν ειχαμε και ισως πρεπει να το κανει σε ακριβοτερο προγραμμα. Ακολουθησε περασμα προφυλακτικου στο μαντολατο μου Μεγάλο χαμόγελο με το χερι και ξεκινησε το τσιμπουκι το οποιο μου αρεσε αρκετα μπορω να πω. δεν ειχαμε ντιπ , αλλα η εμπειρια της φανηκε στον τροπο που το εκανε που μου θυμιζε τσοντα μαλιστα τον εβγαζε που και που και τον χτυπουσε πανω στη γλωσσα , ενω οι κραυγουλες που εβγαζε οσο ηταν μπουκωμενη με καυλωναν ακομη περισσοτερο . Η σταση της ηταν αναμεσα στα ποδια μου σκυμενη στα 4.

Στο σεξ ξεκινησαμε με ιεραποστολικο και μειναμε στη σταση αυτη αρκετα. Ο τροπος που μου στηθηκε και κουλουριασε τα ποδια της καταδεικνυουν την εμπειρια της , και σε παροτρυνει να την ξεσκισεις... Την φιλουσα στο λαιμο και μου ανταποδιδε και αυτη , ενω οι κραυγες της ηταν οπως θα επρεπε, ουτε υπερβολικες ουτε τελειως απαθεια. Αλλαγη στασης και ωρα για πλαγια σφυροσκοπηση.Κουλ
Στην αρχη με το ενα ποδι της ορθιο και ακολουθως πλαγιο πισωκολητο για αρκετη ωρα. Στη συνεχεια σαν καλη αμαζονα ανεβηκε απο πανω μου και με καβαλησε καλα προσφεροντας συναμα , βυζακια για γλυψιμο. Δεν εδειξε να κουραζεται καθολου και την απολαυσα αρκετα σε αυτη τη σταση . Στο πισωκολητο στην αρχη στο κρεβατι και στο τελος στα ορθια , μου εκανε ενα απιστευτο στησιμο , την γαμησα επιταχυνομενα και ανεβαζοντας πολυ δυνατους ρυθμους κατεθεσα Χαμόγελο Στα μπατσακια που της εριξα ηταν δεκτικη και η εικονα αυτη θα μου μεινει για καιρο Σπασίκλας

Συνοψιζοντας περασα πολυ καλα, μου εβγαλε μια τρομερη καυλα και αγρια ενστικτα Ντροπή .
Θα ξαναπαω στο μελλον Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
DOGBABY
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική