Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 67 10
Sex Studio
89183
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εδώ και καιρό σχεδίαζα να περάσω από το συγκεκριμένο χώρο, καθώς είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Μπαίνοντας μέσα σκάει μύτη η Σάρα, καστανόξανθη ρωσσίδα, με μεγάλο στήθος και ωραία πιασίματα. Λίγο η αδυναμία μου στα μεγάλα βυζιά, λίγο τα πολύ καλά σχόλια των συναθλητών για την συγκεκριμένη, αποφάσισα να πάρω το φουλ πρόγραμμα των 100 € με ντουζάκι.
Με το που με πήγε η τσατσά στο δωμάτιο έμεινα κόκκαλο! Ένα τεράστιο δωμάτιο με τζακούζι, ντουζιέρα, νιπτήρα, ένα υπερυψωμένο στρογγυλό κρεββάτι και γύρω από το κρεββάτι ολόσωμοι καθρέφτες. Όλα άστραφταν από καθαριότητα και ήταν η πρώτη φορά που βλέπω τόσο καλά φωτισμένο χώρο σε στούντιο.
Έχω ξεκινήσει το ντουζάκι μου όταν μπαίνει μέσα η Σάρα. Συστήνεται, γδύνεται και μπαίνει και αυτή μέσα στη ντουζιέρα μαζί μου. Πιάσαμε την κουβέντα και αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε, με κορυφαία τη στιγμή που μου γύρισε την πλάτη και άρχισε να τρίβει με τα σφιχτά της κωλομάγουλα τον πούτσο μου. Αφού σκουπιστήκαμε περάσαμε στο κρεββάτι για τα . . . περαιτέρω.
Ξεκινήσαμε χαλαρά με χαδάκια και φιλάκια στο σώμα, μου πέρασε την καπότα με το χέρι και ξεκίνησε το γλύψιμο. Σκέτη καύλα, ειδικά όταν μπορείς να το απολαύσεις και οπτικά μέσα από τους καθρέφτες! Μετά την ξάπλωσα για να απολαύσω τις στητές βυζάρες της και να επιδοθώ σε γλυφομούνι. Ύστερα από λίγο την έφερα σε στάση 69 με τον ένα καθρέφτη ακριβώς πίσω από τον τουρλωμένο κώλο της. Προσωπικά, την καταβρήκα με τις κραυγούλες της την ώρα που ήταν μπουκωμένη με τον πούτσο μου. Μετά ξεκινήσαμε το ιεραποστολικό. Αν η κοπέλα προσποιείται (πράγμα που δεν το αποκλείω, βέβαια) τότε είναι για πολλά όσκαρ!! Κάτι βογγητά, κάτι "καύλα μου", κάτι ρώσσικα που δεν τα καταλάβαινα, μέχρι και τα βλέφαρα να τρεμοπαίζουν σαν να ήταν στα όρια οργασμού.
Αλλάξαμε στάση και με καβάλησε σε reverse cowgirl. Το κορίτσι μπορεί να έχει λιγα κιλάκια παραπάνω αλλά έχει πολύ σφιχτό και καλοδουλεμένο σώμα. Την έριξα στα τέσσερα για να ελέγξω πιο άνετα το ρυθμό του σφυροκοπήματος. Μετά από λίγο ακόμα τσιμπουκάκι γυρίσαμε σε πλάγια στάση, όπου και τελείωσα.
Ακόμη και αφού είχα τελειώσει, μείναμε για αρκετά λεπτά ξαπλωμένοι κουβεντιάζοντας και ύστερα η Σάρα ντύθηκε με την ησυχία της και με άφησε να κάνω το ντουζάκι μου.
Για τα γούστα μου ήταν από τις ωραιότερες gfe εμπειρίες που είχα μέχρι σήμερα. Η Σάρα είναι ευχάριστη, υπάκουη και δεν βιάζεται καθόλου. Χαλάλι της τα 100 €! Τα άξιζε και με το παραπάνω!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού