Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 168 10
Sex Studio 166419
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ηταν η δευτερη επισκεψη μου στην κοπελα....η πρωτη ηταν περιπου 3 μηνες πριν...μου εκανε εντυπωση πως με θυμοταν ακομη
η κοπελα ειναι γλυκια ομορφουλα γυρω στο 1.65 με πολυ μια μικρη κοιλιτσα κ μικρο βυζακι...
παιρνω το προγραμμα με κωλο κ γυμνο...ερχεται μεσα η κοπελα κ λεμε τα κλασσικα στην αρχη περι ανεμων κ υδατων...φανηκε απο την αρχη οτι ηταν πολυ ευδιαθετη..ξαπλωνω κ αρχιζει τα φιλια στις ρογες , γλυψιματα κτλ...
επειτα αρχιζει την πιπα...η κοπελα ειναι καλλιτεχνης...πολυ απαλη πιπα...σαλιωνε τον πουτσο...πολυ καραμπαλικινγκ.....μα πααρα πολυ ομως.....(τζοοοοοοοοοοοοοοο ..... ακουει????)και μετα ξανα φιλια χαδια κτλ και ανεβαινει απο πανω μου....eye contact συνεχεια.να σε κοιταει με τις ματαρες της κ να κουνιεται πανω κατω σε δικο της ρυθμο....μετα επειδη ειδα πως δεν αντεχα αλλο την γυρισα πισοκολλητο για να παρω κ το κουλουρι της....αρκετα σφιχτη η ροδελλα της σε σημειο που το ευχαριστιεσαι οπως ακριβως πρεπει.....σφυροκοπημα σε πισσοκολλητο και μετα ηρθε το τελος...
επισης να προσθεσω πως η κοπελα εχει πολυ ωραιο δερμα πολυ απαλο και ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ μοσχομυριζε παντου...μπραβο της...δεν εκλαψα φυσικα τα χρηματα μου και θα την ξανα τιμησω....
μου αρεσει πολυ που εκτιμα τα λεφτα μας....ειτε ειναι 40 ειτε 80 ειτε 100...
γιατι οπως εχουμε πει απειρες φορες δεν φυτρωνουν στον δρομο ...κ ειναι πολλα για 15-20 λεπτα....
επισης εξακολουθει να κανει περασμα καποτας με το στομα...κατι που σε οσες εχω παρει δεν το εχω συναντησει.
αυτα κυριοι...ελλπιζω να βοηθησα...εγραψα την κριτικη ενω εχω ξανα παει γιατι εχει σημασια πως δεν εχει χαλασει με τον καιρο και τα οσα εχουν υπωθει γι αυτην... ισα ισα υπαρχουν σημαδια βελτιωσης....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
Μέλος
36
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού