Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 153 10
Κατεχάκη 5
Hot
Sex Studio
363409
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκα για κάτι δουλειές στην περιοχή και αποφάσισα με την ευκαιρία να δοκιμάσω το συγκεκριμένο στούντιο.
Η τσατσά ευγενέστατη, εξήγησε αναλυτικά το πρόγραμμα και κέρασε και κρασάκι μέχρι να ετοιμαστεί η κοπέλα. Ο χώρος πολύ καθαρός, και μάλιστα έπεσα πάνω στην ώρα που έβαζε τα σεντόνια και τις πετσέτες για πλύσιμο. Στο δωμάτιο που με οδήγησε δεν υπήρχε δυστυχώς ντουζιέρα, με αποτέλεσμα να κάνω μπάνιο σε άλλο δωμάτιο και μετά να επιστρέψω στο δικό μου.
Η Δάφνη αδύνατη, ξανθιά, με μακρύ μαλλί, από πρόσωπο δε λέει καθόλου, άλλα έχει πολύ ωραίο στήθος για τους λάτρεις του είδους. Το πρόγραμμα που είχα κλείσει ήταν το μασάζ με 60 €. Το "μασαζ" ήταν κάποια χάδια και φιλάκια στο σώμα, χωρίς βιασύνη. Πέρασμα καπότας με το χέρι, και τσιμπουκάκι με ωραίο γλύψιμο στα @@.
Για κυρίως πιάτο ξεκινήσαμε με cow girl, με γλύψιμο στα υπέροχα βυζιά της. Μετά την γύρισα στα 4. Έχει ωραίο, σφιχτό κωλαράκι, μόνο που κάποια στιγμή πάνω στο σφυροκόπημα άρχισα να βρίσκω στο κόκκαλο της λεκάνης (αν και μάλλον έφταιγε η τοποθέτηση μου). Η Δάφνη συμμετείχε με βογγητά και τούρλωμα του κώλου. Ύστερα ξαπλώσαμε στο πλάι για πισωκολλητό μέχρι την ώρα της . . . κατάθεσης.
Μου έκανε καλή εντύπωση το ότι, αν και την περίμενε και άλλος πελάτης, ντύθηκε με την ησυχία της και πιάσαμε λίγη ψιλοκουβεντούλα πριν φύγει.
Γενικά, αν και απέχει από το ιδανικό, η Δάφνη έδειξε πολύ καλή διάθεση να ευχαριστήσει τον πελάτη και αποτελεί μία αξιοπρεπή επιλογή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Δάφνη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού