Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414873
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρωτη φορα με την Βαλεντινα οχι μαλλιν και τελευταια μετα απο αυτα που εζησα μαζι της.
Ειχα διαβασει αρκετες κριτικες της και μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον εδω και καιρο.
Λοιπον το στουντιο παλιο κτιριο αν και μεσα ειναι περιποιημενο και αθαρο, στο δωματιο υπηρχε ντουζιερα και η τσατσα αρκετα ευγενικη.
Η Βαλεντινα απο εμφανιση δεν ειναι κατι το εξαιρετικο, λιγο γεματουλα περιπου στα 35 με γελαστο ομως προσωπο και πολυ καλή διάθεση.
Μπήκε μεσα όλο νάζι και αφού με άφησε να παίξω όπως ηθελα με τα γεμάτα και μεγάλα βυζόμπαλα της έφτασε η ωρα να πάρει αυτή σειρά κάνοντας μου μια σούπερ πίπα με μπόλικο ρούφηγμα και σάλιωμα στα γεμάτα μπαλλάκια μου
Το ένα χέρι μου εκείνη τη στιγμή εξευρευνούσε την κωλάρα της ενο το άλλο έτριβε τους βύζους της.
Τωρα πως τα καταφερα και κρατηθηκα και δεν έχυσε στο τσιμπούκι της ένας θεός ξερει, η θεληση ομως να τη γαμησω κιολας ηταν μεγαλύτερη απο το να χύσω οποτε την εστησα στα 4 και άρχισα να της το χωνω με μπόλικη μαεστρία .
Η Βαλεντίνα βοήθαγε την κατάσταση στο μαξιμουμ με την κινηση της πάνω στο πούτσο μου ενω τα χέρια μου την κρατούσαν γερα απο τα κωλομάγουλα της και την έσπρωχναν επάνω μου.
Εχυσα στο πεντάλεπτο αλλα ηταν σαν να γαμουσα μια ωρα ολοκληρη.
Τελικα ειναι οπως τα διαβαζα γιαυτην , η γυναικα ειναι μεγαλο εργαλειο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Μέλος
45
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού