Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αποφάσισα να τσεκάρω τη Ρέα ,για την οποία είχα διαβάσει αρκετά καλές κριτικές. Φτάνω λοιπόν στο γνωστό σπίτι και περιμένω λίγο στο σαλόνι να βγει η κοπέλα να τη δώ . Τη βλέπω . Κλασική Ρουμανα. Με αδύνατο μελαχρινό σώμα ,μετριο ύψος και συμπαθήτικο μουτράκι. Επέλεξα το απλό πρόγραμμα και μπήκα . Το δωμάτιο το έχω περιγράψει δεκάδες φορές . Θα ήταν τέλειο αν είχε ντους . Μετά από μικρή αναμονή , λόγω απουσίας άλλου συναγωνίστη ,έρχεται στο δωμάτιο . Αμέσως γδύνεται εντελώς και κάθεται δίπλα μου στο κρεβάτι . Ανταλλάσσουμε ονόματα και καταγωγές και ξεκινά κάποια αρκετά καλά προκαταρκτικά. Φιλιά στο λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα με ειδική περιποίηση στις ρώγες . Το ίδιο έκανα και από την πλευρά μου ,αν και τα βυζακια της δεν προσφέρονται για πολλά πολλά καθότι μικρά . Κατόπιν μου βάζει το σκουφι και ξεκινά το στοματικό. Η στάση του σώματος της ήταν τέτοια ώστε δεν επέτρεπε από την πλευρά μου ιδιαίτερα χάδια και δάκτυλοσκοπήσεις. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τη χάιδευω στο στήθος. Πάντως στην πίπα κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες. Περιποιηθηκε ίδιατερα τα @@ και στη συνέχεια μπορω να πω ότι με έγλυψε καλά (χωρίς βέβαια να σύγκρινεται με τις κορυφαίες του είδους). Η ανυψωση του μικρού μου πυραύλου έγινε . Το κάναμε σε 2 στάσεις . Ιεραποστολικό και πίσωκολλητο ,όπου και κατέθεσα . Αμέσως μετά ντύθηκε και έφυγε . Συμπεράσματικα ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ,όχι όμως και κορυφαία σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει . Η Ρέα είναι μια τίμια επιλογή που κοιτάζει να κάνει ορθά τη δουλειά της,όμως δεν σου προσφέρει το κάτι παραπάνω για να κολλήσεις μαζί της .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρέα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια