Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 127 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 487668
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επισκεψη απογευμα γυρω στις επτα, παρκιν στο πεζοδρομιο. Ανεβενω πανω και μου ανοιγει η τσατσα [κανεις μεσα] μου λεει οτι ειναι η λανα και το προγραμμα και περασα, εκανα ντουζ και καπου στη μεση ηλθε η λανα και περιμενε να τελειωσω,[ με την ησυχια σου μου λεει]. Τελειωνω και παω στο κρεβατι απο κοντα η λανα ειναι πιο ωραια, επεισης μου αρεσε το πολυ απαλο δερμα της και πολυ σφυχτο κορμι της, απο πανω εως κατω. Το στηθος συλικονη αλλα πολυ καλο. Την ρωτησα την ηλικια της 24 μου ειπε καιτοσο περιπου την εκανα. Στο σεξ πολυ δεχτικη καναμε πολλες στασεις και κανονικα και πρωκτικα[αρκετα σφιχτη και απο τις δυο τρυπουλες της] μου αρεσε σιγουρα θα την επισκευθω παλι ,μιας που ειναι και κοντα μου αυτο το στουντιο.Οταν βγηκα απο το δωματιο η τσατσα μου εφερε ενα ποτιρη νερο, της το ειχε πει η Λανα να μου το φερει, το ειχαμε πει πριν γιατι ειχα στεγνωσει.Για τηνβαθμολογια μου εβαλα εννεα στη συμμετοχη γιατι δεν εφτασε καποιες αλλες π.χ.Αλινα ,λιντα παολα.Και καθαριωτητα χωρου ηταν καθαρα αλλα οταν μπηκα στο δωματιο μου μυρισε κατι, πιθανολογω απο την αποχετευση της ντουζιερας Παντως ολα καλα και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναπαω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Υπηρεσίες
Μέλος
32
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια