Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369887
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο Jopino σε studio!!!Χαμόγελο

ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ
Η ισχύς όλων των κανόνων βασίζεται στις εξαιρέσεις τους. Η τάξη υπάρχει ως “αντί” της αταξίας, αλλιώς δεν θα την αναγνωρίζαμε.
Ο γνωστός (γκούχου) μεταξάκιας jopino, πήγε, πάνω από μια δεκαετία μετά, σε studio. (και μάλλον σε άλλα τόσο χρόνια θα ξαναπάει). Αιτία της αταξίας αυτής τα βυζιά. Ήθελα να χορτάσω βυζάρες ποιοτικές. Βρίσκεις και σε μπουρδέλα, αλλά ακόμα και με συνεργάσιμες πουτάνες, μένουν κάποια κενά.
Μετακίνησα λοιπόν το βαριεστημένο σαρκίο μου σε τριήμερη στουντιοτσαρκα. Ένα την ημέρα, λόγω φόρτου εργασίας.
Πρώτη επίσκεψη η βυζού Βαλεντίνα με λίαν καλές κριτικές. Κων/πόλεως τόσο. Διακριτικό, ήσυχο στούντιο, με κάπως οικογενειακή ατμόσφαιρα. Καθαρά με λίγο ντεκόρ για να ξεφεύγει,από μπουρδέλο. Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Η Βαλεντίνα δεν μου άρεσε. Βυζού μεν, ελαφρώς θωρηκτό δε. Τουλάχιστον 10 κιλά παραπάνω από τις φωτό με αρκετά τετραγωνισμένα χαρακτηριστικά. Βυζάρες 50 λόγω φύσης και 50 λόγω λίπους. Σωματότυπος με προδιάθεση για καρδιοπάθειες. (Να είναι καλά η γυναίκα, εύχομαι). Σκαλώνω στην εμφάνιση και άνευ οπτικής ικανοποίησης δεν προβαίνω στα περαιτέρω. Ήμουν μόνος και ένα συναθλητής αποχώρησε πριν την εμφάνισή της.
Δεύτερη βίζιτα: Αφροδίτη. Πειραιώς 193(;) έναντι praktiker. Επίσης διακριτικό στούντιο με πάκια να εργάζονται παραδίπλα. Βυζού αλλά όχι του τύπου μου. Υπέρβαρη milf με μαυριδερό δέρμα. Η θεία που προσπαθούσαμε να δούμε τα βυζιά της κάπου μεταξύ δημοτικού και γυμνασίου. Λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου. Στωικό βλέμμα. Το κλικ δεν έγινε και αποχώρησα. Προσωπικά δεν βρίσκω να ξεχωρίζουν σε εμφάνιση από τη Στέλλα της Ιάσονος που σε βάζει κάτω και σε γαμάει κανονικά. Τρεις (ενας από αυτούς εγώ) περιμέναμε τη εμφάνιση της Αφροδίτης. Ο ένας πέρασε, οι άλλοι δύο πήραμε των ομματιών μας.
Τρίτη και φαρμακερή: Λάουρα. Κασσάνδρας 3 ισόγειο. Με παίδεψε να το βρω. Δεν ήξερα το δρόμο και δεν θυμόμουν καλά τι είχα βρει στο χάρτη. Αναγκάστηκα να ρωτήσω. Καυλιάρικα γκομενάκια στο Γκάζι, περιέφεραν το εαρινό κορμάκι τους. (Παραλίγο να χτυπήσω κανένα freddo. Ατυχώς με περίμεναν υποχρεώσεις...) Διακριτικό και αυτό, ήσυχο πλήν στενάχωρο και χαμηλοτάβανο μικροστούντιο. Το δωμάτιο διέθετε καθρέφτες, μικρή ντυζιλέρα με μηχανισμό ντους άκρως ικανοποιητικό και ζεστό νερό. Η πετσέτα ήταν λίγο σκληρή αλλά απορροφητική. (τουαλέττα δεν πήγα δεν ξέρω). Τσατσά δεν εμφανίσθηκε. Αντ' αυτής εμφανίσθηκε η μία εκ των δύο που εκδίδοναταν στο κατάστημα, Η Μαριάννα. Σουλουπωμένη νεαρά, ψηλή, με μικρό στητό βυζάκι.. Αυτοπαρουσιάσθηκε και μετά παρουσίασε το target point, τη Λάουρα.
Λάουρα εστί νεαρα ρουμάνα, μουνάρα με σκυλέ (μεσαίου μεγέθους σκύλου, ούτε κανίς, ουτε τσομπανόσκυλο) πρόσωπο με λεπτά πλην όχι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Σωματότυπος λεπτοβυζούς. Ήτοι λεπτό σώμα με βυζάρες στρογγυλοπεταχτές. Λεπτά καλοφτιαγμενα πόδια, επίσης λεπτή (αλλά όχι τσουρούτικη) λεκάνη και καλοφτιαγμένο κωλαράκι.
Special effect: Β Υ Ζ Α Ρ Ε Σ. ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΑν ήμουν ο νεκρός Λάζαρος θα είχα αναστηθεί άνευ θείας βοήθειας.
Παταχτά καπμυλωτά με στητή ρόγα. Εκ των καλυτέρων που μου έχουν τύχει. Αν μπορούσα να συγκεντρωθώ τόσο έντονα, όσο στα βυζιά της, σε οικονομικούς στόχους. Τώρα θα ήμουν ζάπλουτος. Ανακοινώθηκε η τιμή. 50 ευρώ. Στραβομουτσούνιασα, αλλά τα βυζιά της ήταν ακόμα εκεί.
Jopino (συνεσταλμένα): Ισπανικό κάνετε;
Λάουρα (αποφασιστικά πλην ήρεμα): 60 ευρώ.
Τα βυζιά της ήταν στραμμένα σε μένα. Δεν θυμάμαι αν ίδρωνα.
Jopino (ανέλπιδα): Τόσα πολά;
Λάουρα (αταλάντευτη): Τόσα είναι.
Jopino (αποσυντονισμένος): Καλά, να περάσω τότε.
Κάπου δίπλα στεκόταν η άλλη εκδιδόμενη αλλά δεν την έβλεπα πια. Δεν ξέρω τι απόγονε.
Πέρασα στο μικρό, αλλά καθαρό δωμάτιο. Τα μεγάλα τετράγωνα κεραμικά (οικονομικής ποιότητας, αλλά καλοστρωμένα) μίκραινα ακόνμα περισσότερο το χώρο.
ACTION (βρήκαμε τον Bin Laden)
Ετοιμάστηκα και ξάπλωσα (ως επίδοξος πασάς) στο μέτριας ποιότητας στρώμα.
Το χαμηλό κόκκινο φως άρχισε να τρυπά την επιδερμίδα μου. Έβαλα και τα δύο μαξιλάρια στο κεφάλι μου. Το εργαλείο έκειτο ήσυχο και το μυαλό μου απέβαλλε τις τελευταίες εναπομείνουσες σκέψεις μου. Τα γνωστά κιτρινοπράσινα πλασματάκια πο αρχίζουν να κυκλοφορούν στους τοίχους, σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν εμφανίσθηκαν. Ούτε παράξενης προέλευσης κλωστές κατέβηκαν από το χαμηλό ταβάνι.
Η Λάουρα Βυζού έκλεισε πίσω της τη πόρτα και με πλησίασε. Είχε σκοπό να μου την πέσει. Πήρα πρωτοβουλία και άρχισα τα χάδια και τα φιλιά, στις βυζάρες και στο υπόλοιπο σώμα της. Έπιασα τα μαλλιά και το πρόσωπό της. Δεν πολυγούσταρε. Αν και συνεργάσιμη, είχε ένα ενοχλημένο ύφος που προσπαθούσε να καλύψει. Προσπάθησε να μου περιορίσει το βυζογλύψιμο με τις χαζές δικαιολογίες των γυναικών. Καραβάνες σαν ελλόγου μου δεν πτοούνται από κάτι τέτοια, ούτε υποχωρούν στη φωνή του καθήκοντος. Αφού έριξα τα γλυψιματάκια μου (να υπενθυμίσω όι δεν ασχολούμαι με γλωσσόφυλα, γλυφομούνια και κωλοτρυπιδογλυψίματα) της έκανα το χατήρι: Ξάπλωσε και μα παρότρυνε να τον βάλω στις μπάλες. Χάθηκε μέσα τους. Σφιχτή αίσηθηση σχεδόν σαν μουνάκι. Τον έβγαζα και τον έτριβα στις ρώγες και σε όλο το βυζί, και μετά τον ξανάχωνα στις βυζάρες. Κάποιες στιγμές ο κόσμος φαντάζει όμορφες. Η εφήμερες ηδονές μας συνεπαίρνουν και ο κόσμος γίνεται ένα παιχνίδι σκιών, χωρίς υλικό βάρος. Μετά με ξάπλωσε .
Μου έρριξε και αυτή ένα ωραίο βυζοτρίψιμο και όταν της είπα ότι μου αρέσει ενέδωσε κι άλλο. Τσιμπουκλαντάν φιλότιμο και σφιχτό με ελάχιστα παιχνιδάκια. Τα βυζιά της κρεμόντουσαν πάνω μου και τα χέρια μου γυρόφερναν το κορμί της. Όπως είπαμε μουνάρα η κοπέλα, αλλά τα πόδια της θέλαν -ελεφρώς- ξύρισμα και το δέρμα της λίγη κρεμούλα. Οι βυζάρες όμως αψεγάδιαστες. Tutti I sodi, all the money και δίνουμε και ρέστα (άμα λάχει να 'ουμ).
Ήθελε να έχει τον έλεγχο και των παιχνιδιών και του χρόνου που δεν έδινε να βγαίνει από το μυαλό της. Είχα όμως πιο ευχάριστα πράγματα να ασχοληθώ. Ξάπλωσε λοιπόν και μου ζήταγε να τη γαμήσω. Κατά σύμπτωση, αυτός ακριβώς ήταν και ο δικός μου σκοπός. Έτσι τη γάμησα κατα το γνωστό τρόπο, μπουτάρες πέρα δώθε και λοιπά και λοιπά, που τα ξέρετε και εσείς.
Προϊούσης της καύλας και προ της επερχόμενης ολοκλήρωσης, σκέφθηκα ότι δνε θα ήθελα να φύγω χωρίς να με καβαλήσει. Το ζήτησα και το έκανε. Μόλις τώρα συνηδειτοποιώ ότι δεν κοίταγα τους καθρέφτες. Κοιτούσα τη Λάουρα. Αγωνίσθηκε η μουνάρα πάνω στο πούτσο μου. Η καύλα μου φούσκωνε και ο πούτσος μου ήταν απελπιστικά αδύνατος για να την ελέγξει. Της ζήτησα να της χύσω τα βυζιά (τώρα θα μου ρίξει κανένα βλέμμα φαρμακερό σκέφτηκα). Δέχθηκε με τον όρο να μην είμαι εγώ επάνω της (όπως ήθελα) αλλά αυτή, και να μου τον παίξει στις μπάλες μέχρι τέλους.
Οι συμβιβασμοί, πολλές φορές, επιφέρουν καλύτερα αποτελέσματα από τους ανένδοτους βολονταρισμούς. Δέχθηκα λοιπόν και ο πούτσος του Jopino είχε της χαρά να χύσει τις δυσεύρετες ποιοτικές βυζάρες της Λάουρας.

ΓENIKH ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Σπέσιαλ βυζάρες φερόμενες υπό αρμονικής κατασκευής. Λιγερόκορμο κορίτσι με άσχημο για τα γούστα μου πρόσωπο. Σχετικά ικανοποιητικές υπηρεσίες. Αν ήταν πιο καλοδιαάθετη και με πιο ευχάριστο ύφος θα κέρδιζε πόντους. Διαθέτει καλές τεχνικές γνώσεις αλλά δείχνει να σε «σπρώχνει». Ευαίσθητες προσωπικότητες πιθανόν να ενοχληθούν από τη συμπεριφορά της. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος. Αλλά δεν θα ξαναπήγαινα επειδή θεωρώ ότι οι τιμές των στούντιο είναι αδικαιολόγητα υψηλές. Τα 10 επιπλέον ευρώ ήταν ανεκτά λόγω βυζοχυσίματος. Για παιχνίδι μόνο είναι πολλά. Ο χώρος μέτριος ελαφρά καλύτερος από ένα μέσο μπουρδέλο με συν τον εξοπλισμό της ντουζιέρας.
Το όλο concept δεν νομίζω ότι δικαιολογεί τα 60 ευρώ.
Αναγνωρίζω όμως ότι χόρτασα βυζάρες.

Αfter sex:
Aίσθηση ικανοποίησης. Εικόνες Μανέ (Γεύμα στη Χλόη) του και ολίγο Βαν Γκογκ (Έναστρη Νύχτα). Η φωνή της Αρβανιτάκη με συντρόφεψε σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι και στη ρουτίνα της καθημερινότητας: «Όμως ξέρω μια μέρα, / ίσως χρόνια μετά, [...] να κοιτάζω τα ξεθωριασμένα, / χωρίς εσένα» . Αργότερα: Γράφοντας αυτές τις γραμμές, απροσδόκητα σκέφτηκα τον Φερνάντο Πεσόα και με γρήγορη αναζήτηση, πέτυχα τους (επίσης απροσδόκητα) κατάλληλους στίχους:

«Πολλαπλασιάστηκα, για να με νιώσω,
για να με νιώσω, χρειάστηκε να νιώσω τα πάντα,
ξεχείλισα, χύθηκα έξω από μένα,
γυμνώθηκα, παραδόθηκα
και σε κάθε γωνιά της ψυχής μου υπάρχει ένας βωμός σε διαφορετικό θεό».

Η ώρα περνούσε.
Κι όπως η νύχτα έπεφτε απαλά, την ένοιωθα να ξαπλώνει στα πόδια μου.

Συγχωρήστε μου τη φλυαρία και ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Sincerely yours
Jopino o A' (o δραπέτης).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0