Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152048
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωϊνή Σαββατιάτικη "βόλτα" στα "ιδρύματα" του Νέου Κόσμου και πέριξ...
Ο καιρός ήταν καλός... ζέστη πολλή! Ο μανάβης στη γωνία (απέναντι από το φούρνο, κοντά στο studio 68) είχε βγάλει δύο πρώιμα καρπουζάκια!
"Το καλοκαίρι έφτασε!", λέω! Μεγάλο χαμόγελο
Και ενώ σκεφτόμουν μαλακίες βρέθηκα στο κατώφλι του "ιδρύματος" 68...
Η υπηρεσία με καλεί με ένα νεύμα να εισχωρήσω σε ένα δωμάτιο για να περιμένω να δω τη κοπέλα Χμμμ;!
Μετά κατάλαβα ότι επειδή κάνουν ανακαίνιση στο χώρο, το σαλονάκι ήταν κατειλημμένο από μαστόρους!

Ενώ περίμενα στο δωματιάκι, καθιστός στο κρεβατάκι... παρατηρούσα τα γύρω μου... Φρεσκοβαμμένο, με ντουσιέρα στη μία γωνία και νιπτήρα παραδίπλα... ενώ πλακάκια σε απόχρωση του κόκκινου ανοιχτού κάλυπταν την επιφάνεια του τοίχου...!
Τηλεόραση θα έμπαινε τις επόμενες μέρες... αλλά εμένα δεν με κόφτει ιδιαίτερα...!Κουλ

Μετά το ανακαινισμένο δωμάτιο... ήρθε να με υποδεχτεί και η "ανακαινισμένη" Άννα-Μαρία! Μες στη τρελή χαρά ως συνήθως και έτοιμη για όλα! Φανερά αδυνατισμένη (αλλά ο κώλος παραμένει κώλος! Μεγάλο χαμόγελο ) και ντυμένη προκλητικά και σέξι...
Το 50ρικακι την έκανε... αλλά "μια ζωή την έχουμε..." ειδικά τώρα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Κουλ

Τα προκαταρκτικά της από τα καλύτερα... καιρό είχα να νιώσω τέτοια "ζέστα' στα @@!!! Το στοματικό της... άσε καλύτερα... ήμουν και ολίγον τι "φορτωμένος" και κόντεψα τα μην προχωρήσω παραπέρα... αλλά τελικά συγκρατήθηκα... και την γυρνάω στα γρήγορα για πισωκολλητό! Να αντικρύζω την θεσπέσια κωλάρα της... Φυσικά... ένα δύο και ο pitsirikos1 κατέθεσε...
Αυτό ήταν... σύντομο σχετικά αλλά ήταν άκρως τονωτικό και ευχάριστο για μένα (για άλλη μια φορά με την Άννα-Μαρία)!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99