Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ετεροχρονισμενη η κριτικη μου ο λογος ειναι οτι δεν ειχα υπολογιστη.Επισκεψη λοιπον πρωι στο 47 ξερωντας οτι δουλευει η εν λογω κοπελα, που μου ειχε κανει κλικ απο τις φωτο του σαιτ,επισκεψη λοιπον αξεχαστη,η υπηρεσια μου προλογιζει την μιλβα.τσεχα ξανθια γυρω στο 1.65 πληθωρικη με ωραιο σωματοτυπο,οχι χοντρη αλλα ουτε και αδυνατη ηλικια γυρω στα 30κατι με σεξυ συνολο και ζαρτιερες λεω αυτο ειναι παιρνω προγραμμα των 50 εβραιων και βουρ μεσα, ολιγολεπτη παραμονη μεχρι να ερθει στο δωματιο.ερχεται και ξεκιναει μια ωραια κουβεντα για να σπασει ο παγος και μου προτυνει μασαζ λεω μεσα εισαι,μετα προκαταρκτικα τελεια πιπα βαθεια και υγρη αρκετεσ εναλλαγες στασεων λες και ειμουν σε γυρισμα τσοντας αριστη συμμετοχη και τελειωμα στα τεσσερα.αναρωτιεμαι το εξης αν θα επερνα προγραμμα τον 100 τι αλλο θα μπορουσε να μου κανει? η κοπελλα ειναι καλλη και φιλικη προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους μιλφολατρες. εγω παντως την σκεφτωμαι συνεχεια αλλα λογω ΔΝΤ κρατιεμαι παντως θα την ξανατιμησω!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΓ.Βαθμολογια παρκιν λογω παπιας!!!!!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού