Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414864
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχω ξαναπάει και θα ξαναπάω με την Βαλεντίνα γιατί η γκόμενα απλά είναι διαφορετική σε όλα. Απτην στιγμή που θα μπείς μέσα και θα ξεκινήσετε καλά καλά να μιλάτε, εφόσον υπάρξει χημεία, το γαμήσι που θα ακολουθήσει θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι λές και έχεις μία γνωστή που γουστάρεις και πηδιέστε χρόνια με την ίδια θέρμη ο ένας για τον άλλον. Τέτοια εντύπωση σου δίνει. Ξεκινάει με χιουμοράκι για να σπάσει τον πάγο, όχι όμως γελειότητες και χαζά, και σιγά σιγά όταν η φάση σοβαρεύει και γίνεται πιο προσωπική, ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο της. Για την πίπα της έχουν γράψει ξανά ( και εγώ μαζί ) πώς πρόκειται για άριστη τεχνική αλλά και είναι κάτι το παθιασμένο και χωρίς να σου στερεί κάτι από αυτό που έχει να σου δώσει. Τα δίνει όλα με λίγα λόγια! Όπως και στο σέξ, εφόσον κρατηθείς και δεν χύσεις γρήγορα μπορείς να περάσεις άψογα. Παράπονα απο τσατσά ή απο την ίδια προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ και είναι και αυτός ένας λόγος που με έχει κερδίσει. Είναι μηχανή του σέξ και το καλό είναι ότι σε όσες διαφορετικές χρονικές στιγμές και αν την έχω επισκεφτεί, η ποιότητα στο γαμήσι και στο όλο σκηνικό παραμένει ίδια και απαράλλαχτη! Μπράβο της και σίγουρα φυσικά θα την επισκεφτώ στο μέλλον ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Μέλος
32
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού