Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143495
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κατερίνα από Ουγγαρία, δεν είναι και τόσο καινούργιο μην τρελενόμαστε, την είχα ξαναδεί πριν καμιά βδομάδα. Νόμιζω είναι μια που την περιέγραφε ο Κάραμαν με όχι τόσο καλές εντυπώσεις. Είναι μικρούλα τώρα πόσο δεν ξέρω, είκαζω γύρω στα 20-22. Το σώμα της είναι κάπως νταρντάνικο (για τα δικά μου στάνταρ)σφιχτό, η φάτσα της είναι έκφυλη κ όχι ιδιαίτερα όμορφη. Τα βυζία είναι το κλείδι όμως! Φαινομένικα δεν φαίνονται τόσο ωραία, φαίνονται χαλαρά αλλά είναι πολύ σφιχτά κ απίστευτα χορταστικά! Πραγματικά δεν χόρταινα να τα αρμέγω!! Καίρο έχω να δώ τόσο ενδιαφέρον βυζάρες στην πόλη μας.
Η πίπα της είναι πολύ καλή, αφού την τραβούσα ελαφρά για να σηκωθεί κ να αρχίσουμε και αυτή συνέχιζε το κλαρίνο της! Σχεδόν τελείως παθητική στο σέξ, την έκανα τούμπες κ την έστηνα όπως ήθελα, νεκροφιλιά σχεδόν, στο τέλος αφού της μετέδωσα κάπως το sensual mood, ανταπέδωσε κάτι GFE. Αφού τέλειωσα άραξε στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να καταλάβω αν απλά βαριόταν τόσο οικτρά ή GFEιζε.
Εννοείται πως θα ξαναπάω εκτός αν κάνει καμιά μαλακιά κ αυτή σε στυλ Μιμή και με ξενερώσει με τίποτα τελείωνε είμαι 10 λεπτά μέσα κτλ.

ΒΥΖΑΡΕΣ!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια