Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτη συνεισφορά κριτικής μου στο site, πρώτη επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο, για την ακρίβεια πρώτη επίσκεψη σε τέτοιο χώρο στην Ελλάδα (αλλά με πολύχρονη θητεία στο εξωτερικό). Και πρώτη βάρδια της Μικαέλα στο studio αυτό.
Επίσκεψη 11:30 το πρωί Πέμπτης.
Ο χώρος καταπληκτικός, άνετος, πεντακάθαρος, προσεγμένος και σε λεπτομέρειες. Η συμπεριφορά της υποδοχής άωογη, εξήγησε τα προσφερόμενα προγράμματα και περίμενε ευγενικά την απόφαση. Γνωρίζοντας τις αντοχές μου, πήρα το πρόγραμμα των 50.
Η Μικαέλα στο δωμάτιο άψογη επαγγελματίας, ευγενική, προσεκτική στις παροχές της και δεκτική. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες, μια που δε θα προσφέρουν τίποτα.
Τόσο ο χώρος όσο και η κοπέλα συνιστώνται ανεπιφύλακτα.
Περίεργη νότα η πυροσβεστική απ'έξω που έσωνε κόσμο στην απέναντι πολυκατοικία, μια που είχαν αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς της πυρκαγιάς... Θα μπορούσε να είχε έρθει και για την καυτή Μικαέλα.
Επίσκεψη 11:30 το πρωί Πέμπτης.
Ο χώρος καταπληκτικός, άνετος, πεντακάθαρος, προσεγμένος και σε λεπτομέρειες. Η συμπεριφορά της υποδοχής άωογη, εξήγησε τα προσφερόμενα προγράμματα και περίμενε ευγενικά την απόφαση. Γνωρίζοντας τις αντοχές μου, πήρα το πρόγραμμα των 50.
Η Μικαέλα στο δωμάτιο άψογη επαγγελματίας, ευγενική, προσεκτική στις παροχές της και δεκτική. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες, μια που δε θα προσφέρουν τίποτα.
Τόσο ο χώρος όσο και η κοπέλα συνιστώνται ανεπιφύλακτα.
Περίεργη νότα η πυροσβεστική απ'έξω που έσωνε κόσμο στην απέναντι πολυκατοικία, μια που είχαν αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς της πυρκαγιάς... Θα μπορούσε να είχε έρθει και για την καυτή Μικαέλα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2008
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού