Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τελικά η Σαμπρίνα είναι πολύ καλή περίπτωση.
Διάβαζα για τις ουρές και αποφάσισα να πάω πρωί. Πήγα τόσο πρωί που καθάριζαν το δωμάτιο με ανοιχτά παράθυρα. Ίσως, η υπηρεσία να είχε καθυστερήσει. Περίμενα να στεγνώσει το σφουγγάρισμα με πρωινό αναψυκτικό μόνος στο σαλόνι. Δεν ξέρω αν έχει κι άλλο δωμάτιο, αλλά στο ίδιο είχα τύχει και με τη Ντανιέλα. Στο θέμα μας.
Πρωινή περίπτωση, χωρίς το χαμηλό φως του σκοτεινού σαλονιού, με "ανοιχτά τα σκούρα" και ήταν σα να είχα ανοίξει τα παράθυρα στο σπίτι μου, όσπου εμφανίζεται η Σαμπρίνα. Μόνο το ύψος της και το πρόσωπό της σε κάνει να μένεις με ανοιχτό το στόμα. Ελληνικά καλά, όχι τέλεια.
Πήρα 69 και δεν το μετάνοιωσα. Μπάνιο εγώ(προσοχή το πλακάκι γλυστράει πολύ και θα σπάσει κανείς κανά χέρι-πόδι), μπάνιο εκείνη και αρχίζουμε τα προκαταρκτικά, δηλαδή τους ψεκασμούς με hexalen. Ειλικρινά δε σπάστηκα, μου άρεσε. Το κάνει και με ωραίο τρόπο. Μία σου και μία μου. Σκέψου να πας βράδυ και να έχεις φάει τζατζίκι!!!! Αλλά πιο σημαντικό η απολύμανση. Προσέχει και μας προσέχει!
Απόδοση πολύ καλή κι ευχάριστη. Αρχίσαμε με χάδια στο σώμα, πέρασμα με το σώμα της από το στόμα μου, παίξιμο με τα πόδια της (μα τι πόδια) και τέλος η πηγή του ξυρισμένου της μουνιού. Αυτό ήταν πολύ καλό!
Συνέχεια με ανάποδο cow-girl (έβλεπε την τηλεόραση, ή μάλλον το παράθυρο και την κουρτίνα) και παρόλο που δεν ήθελα... μού' φυγαν. Πάει...
Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά πρέπει να εφαρμόσω τρόπο καθυστέρησης. για κάτι τέτοιες περιπτώσεις οι συνεχόμενες επισκέψεις είναι η λύση. Και αδειάζεις διπλά και το ευχαριστιέσαι.
70 ευρώ στο 69.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
49
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antiosmuchachos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού