Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369883
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Κατ αρχήν να δηλώσω ότι η πείρα μου στο άθλημα περιορίζεται σε 1-2 συναντήσεις ανά έτος με ct, ενώ σε studio είχα να μπω πολλά (10?) χρόνια.
Μετά από ανάγνωση κριτικών στο site αποφάσισα να επισκεφτώ - δοκιμάσω την Λάουρα.
Η Λάουρα είναι πολύ εμφανίσημη και συνίσταται πολύ σε όσους είναι fan του μεγάλου στήθους. Οι φωτογραφίες την αδικούν... το σώμα της είναι εξαιρετικό.
Πλήρωσα 90€ για Ισπανικό και owo. Η κοπέλα είχε καλή διάθεση και προσπάθησε να με ικανοποιήσει. Πέρασα πολύ καλά και αν ξανασκεφτόμουν να πάω σε studio σίγουρα θα ήταν επιλογή μου. Απλά προτιμώ να έχω πολύ περισσότερο χρόνο όταν "αθλούμαι"....
Μετά από ανάγνωση κριτικών στο site αποφάσισα να επισκεφτώ - δοκιμάσω την Λάουρα.
Η Λάουρα είναι πολύ εμφανίσημη και συνίσταται πολύ σε όσους είναι fan του μεγάλου στήθους. Οι φωτογραφίες την αδικούν... το σώμα της είναι εξαιρετικό.
Πλήρωσα 90€ για Ισπανικό και owo. Η κοπέλα είχε καλή διάθεση και προσπάθησε να με ικανοποιήσει. Πέρασα πολύ καλά και αν ξανασκεφτόμουν να πάω σε studio σίγουρα θα ήταν επιλογή μου. Απλά προτιμώ να έχω πολύ περισσότερο χρόνο όταν "αθλούμαι"....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού