Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα,

Εγγραφη τωρα στο forum καθως δεν αποτελουσα κατοικος Ελλαδας τα τελευταια χρονια. Εχοντας μεινει Αθηνα για το Πασχα, με απειρο ελαχιστες επιλογες στα παντα, εκανα την ερευνα μου να δω τι ειναι διαθεσιμο σημερα. Call girls, οχι, city tour καμια αξιολογη οποτε εριξα μια ματια στα διαφημιζομενα σπιτια της ιστοσελιδας. Απο τις διαθεσιμες ειδα οτι η Λιντα εχει πολυ καλες κριτικες, οποτε ευκολη η επιλογη.

Στα του θεματος. Παρκαρα απο εξω απο το μαγαζι, ηταν ολη η Σπυρου Πατση αδεια, και νταλικα να ειχα θα μπορουσα να παρκαρω... Στην υποδοχη η τσατσα ευγενεστατη, και ημουν ο μονος πελατης. Η κοπελα οταν βγηκε απο το δωματιο φανηκε πολυ απομακρη, αλλα, οπως λεμε, μην κρινεις ποτε ενα βιβλιο απο το εξωφυλο.

Επελεξα το πολυ απλο προγραμμα, των 50Ε σκεφτομενος, test drive. Με το που μπηκε στο δωματιο, απιστευτη αλλαγη στο προσωπο και χαμογελαστη.

Στο ψητο: Απιστευτα προκαταρτικα... Εαν τις φερθεις σαν κυριος, θα σε εχει σαν βασιλια. Της αρεσει παρα πολυ να τις γλυφουν τις ρωγες και φανηκε να το απολαμβανει. Αρκετη καλη επικοινωνια στο τι θελω, θερμη και γεματη ενεργεια. Πιπα καλη, αυτη απο πανω, εγω απο πανω, και τελειωσα με πιπα.

Στα του τιτλου! Στατιστικη ανομαλια. Η ολη διαρκεια της συνευρευσης ηταν 30 ΛΕΠΤΑ...Και πληρωσα 50 Ευρω. Η παραχομενη υπηρεσια, σε θεμα ενεργειας και διαθεσης της κοπελας, ηταν επιπεδου ανωτερας σπιτιου, κατι το οποιο της ανεφερα. Εχω αρκετο χρονικο διαστημα να μπορω να πω, ειχαν αποδοση τα χρηματα που διεθεσα για σεξ, ειτε με πληρωμη αμεση η εμμεση... Εξεπλαγησα σημερα, τοσο, που σκεφτομαι να παω πισω σε λιγη ωρα. Δεν ξερω αν ηταν θεμα χημειας και αδειας Αθηνας - αλλα εαν η κοπελα ηταν δυναμιτης. Ο μονος τροπος να επαληθευσω την στατιστικη ανομαλια ειναι να βρεθω μαζι της σε ωρα ακμης του σπιτιου. Εαν δεν προκειται για στατιστικη ανομαλια, τοτε πραγματι εχετε ενα διαμαντι στα ποδια σας, σε σχεση vfm. Εχω σπαταλισει ουτε εγω ξερω ποσες φορες πολλλααααα περισσοτερα, με αποδοση μηδενικη...

Τα αρνητικα η ελλειψη νιπτηρας - ντουζ και οτι δεν αλλαζονται σεντονια (δεν ειμαι βεβαιος αν γινεται σε ολα τα σπιτια στην Ελλαδα)

Ααα να παραθεσω οτι η κοπελα εκανε ντουζ πριν ερθει, και μου το ανεφερε. Αλλωστε μυριζε κιολας και χτυπησε η τσατσα δυο φορες και ειπε αγνοησε την.

Θα κλεισω λεγοντας οτι η κριτικη γραφτηκε με τοσο το δυνατον τεχνοκρατικο χαρακτηρα, ωστε να δωσε μονο δεδομενα προς αξιολογηση στους αναγνωστες. Η συναντηση ηταν αρκετα εντονη για επιπεδο σπιτιου, αλλα το παθος κτλ, ειναι ενα κριτηριο υποκειμενικο.

Μιας και θα ειμαι Ελλαδα οπως ολα δειχνουν αρκετο καιρο, εν καιρο θα παραθεσω τις αλλες εμπειριες μου αν προκυψουν σε θεματα πληρωμενου ερωτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού