Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143495
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πήγα στο εν λόγο στούντιο για να βρω την Μιμή αλλά άκυρο,
σήμερα δουλεύει μια καινούρια μου λέει η 2τσα.

Ρωτάω το όνομα της και μου λέει και πάλι καινούρια είναι..
Λέω όνομα δεν έχει; μου λέει "Κατερίνα"
σαν να μην το πολύ πίστευε που το έλεγε!

Έρχεται η μικρούλα με βαριεσθημένη κίνηση, με βυζάρες φάτσα φόρα και μια ξινύλα στη μούρη.
Ψιλή, με μακρύ ίσιο μελαχρινό μαλλί
Λέω, δε βαριέσαι, αφού κάναμε τον άθλο να φτάσουμε εδώ, μια και περί άθλου πρόκειται με τέτοια κάρτα που βγαίνεις
ας το τεστάρουμε το μικρό.
Μπαίνω με το απλό των 30euro.
Έρχεται το μικρό και αρχίζω να το μπαλαμουτιάζω στα όρθια, άρχισε και αυτό να ασχολείται με τον π...τσο μου
ο οποίος ήταν στα μισά.
ωραία βυζιά, και σε αίσθηση και σε μέγεθος και σε ηλικία. Φαίνονται αρκετά αμεταχείρηστα οπότε η ηλικία είναι σωστή.
Το όνομα σίγουρα άκυρο γιατί την φώναξα Κατερίνα και μου έλεγε ντεν καταλαβαίνω...
Φυσικά ούτε αγγλικά ήξερε, τες πα, στα του αγώνα συνέχεια.
Κάθεται η μικρή στο κρεβάτι και με εμένα όρθιο με καλτσοκαποτιάζει και μου παίρνει ένα απλό τίμιο amateur τσιμπούκι που θα σου το παίρνε η γκόμενα σου στο πρώτο σας ραντεβού. Πήγα να χαιδέψω το μουνάκι της, το οποίο ήταν και πολύ όμορφο, αλλά όταν έφτασε το δάχτυλό μου στην κλειτορίδα της γρήνιαξε!
Ήρθε και από πάνω, προσπαθώντας κάτι να κάνει, κουνήθηκε, κουνήθηκε αλλά λίγο μεράκι δεν έβαλε... μόνο λίγη κρεμούλα επάνω στον π...τσο μου πριν τον καβαλήσει,
με τα πολλά πάω από πίσω της, που παρόλο που έβαλε κρεμούλα το μικρό ήταν στενούλι και η αίσθηση σαν να πηδάς γκομενάκι με τα υγρά του.
Το τέλος ήρθε, αφού γρήνιαξε(αυτό ήξερε να το λέει στα Ελληνικά) "Γκρίγορα, 10 λεπτά είναι"
με αυτην από κάτω να έχει τα μπουτάκια της στο στήθος.
Κατά την διάρκεια ούτε γκούκ, ούτε μούκ... ησυχία!!!!

Δεν λέει για πολλά, και τα λίγα που κάνει είναι πολύ λίγα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Kingbe
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια