Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 48 10
Sex Studio
114318
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μελαχρινή με σπαστό μαλλί μακρύ και καβλιάρικο προσωπάκι! Αρχικά πήγα να φύγω για να συνεχισω την τσαρκα αλλα με "έπεισε" η τσατσα οτι θα περασω ομορφα και πως δε θα το μετανιωσω. Λεω το πρωτο χαμενο πενηνταρικο δεν παιζει να ειναι, οποτε αν τυχει φολα απλα δεν ξαναπαταω. Τελικα διαψευστηκα και στο κρεβατι η μικρη ηταν πολυ ανω των προσδοκιων μου. Μπηκε με διαθεση και ορεξη για παιχνιδι, αν και φαγαμε αρκετη ωρα στο μιλητο μιας και εγω ο ιδιος ηθελα να δω αν θα ειναι βιαστικη κλπ. Εδινε φιλια στο σωμα-λαιμο, μου επαιζε μαλακια μεχρι να μου σηκωθει ( αλλες το βαζουν το προφυλακτικο με ξεκαβλωτη πουτσα, το χειροτερο λαθος..! ) και αφου τελειωσε την πιπα η οποια ομολογω οτι ηταν ακρως ικανοποιητικη, ηρθε απο πανω μου. Δεν καθισε ομως στα γονατα αλλα στα παπουτσια της κανονικα, και ετσι εμπαινε ολος ο πουτσος μεσα σε καθε χτυπημα! Καβλα σκετη.. Το τελειωμα ηρθε με αυτην στα τεσσερα και να χαζευω το ομορφο κωλαρακι της που αν θυμαμαι καλα δεν το δινει. Μετα εκατσε παλι μεχρι να ντυθω οπου τα ειπαμε ξανα λιγακι και την χαιρετησα για καλο βραδυ. Το μονο ισως "αρνητικο" ηταν το παρκινγκ εκει στην περιοχη αλλα σταθηκα τυχερος και βρηκα γρηγορα. Πολυ καλη η μικρη!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρουσλάνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού