Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όταν έχεις κάτι που δουλεύει δεν το πειράζεις, έτσι δεν λένε? Ε, λοιπόν έτσι παραμένω σταθερός στην 3άδα με τα στανταρ μου (ο θρόνος μου έχει τρεις θέσεις!). Οπότε λογικό είναι αφού ξαναέγραψα για τις άλλες δύο κοπέλες, τώρα να ξαναγράψω και για τη Σαμπρίνα -αντικειμενικά πανέμορφη, γυναικάρα ΚΑΙ αυτή. Την έχω αδικήσει κιόλας καθώς αυτό εδώ είναι μόλις το 2ο κειμενάκι μου. Επανορθώνω λοπόν. Νομίζω ότι είναι πασίγνωστη. Το καλό με τη Σαμπρίνα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να με φτιάξει. Όλα βγαίνουν πολύ φυσιολογικά, αβίαστα, εύκολα, χαρούμενα, χαλαρά και όμορφα. Η ίδια ακτινοβολεί, μπαίνει στο δωμάτιο και φωτίζεται ο χώρος. Ό,τι κάνει βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Κάθε στουντιο-κοπέλα έχει τις σπεσιαλιτέ της και ίσως σε κάποια πράγματα να την ξεπερνάει κάποια άλλη. Άνθρωποι είναι όλες τους και συμβαίνει. Αλλά είναι το συνολικό πακέτο που είναι τόσο καλό, τόσο δυνατό και τόσο εντυπωσιακό που σε κάνει να τρέχεις σε εκείνη με 200 χλμ/ωρα. Έτσι ακριβώς κατέφθασα. Άλλωστε, μού είχε λείψει η κοπελλάρα καθώς διάφορα προβλήματα και ζόρια του περιβάλλοντος με είχαν απασχολήσει αποκλειστικά, οι βάρδιες μούβγαιναν ανάποδες και έτσι είχα να την επισκεφτώ 4 εβδομάδες.

Πρόγραμμα φουλ (100). Ντουζάκι και εμφανίζεται χαρούμενη μέσα στο άσπρο της μονοτίραντο σαν αρχαία θεά. Καλωσορισματα, αγκαλιές, φιλιά, μινι-κουβεντούλα που είχαμε να ειδωθούμε καιρό. Το μονοτίραντο γρήγορα έφυγε και αποκάλυψε αυτό το καταπληκτικό ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ κορμί, θαύμα της φύσης! Το κοντέρ κτύπησε κόκκινο! Αρχή με ελεύθερο στοματικό, συνέχεια με 69 και εκείνη από πάνω, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο σε όλα αυτά για να νιώσει/καταλάβει κανείς την ευχαρίστηση. Ακολούθησε ένα ωραίο ισπανικό με ταυτοχρονες πινελιές στοματικού με εκείνη ανάσκελα. Συνέχεια με ιεραποστολικό μεχρι τελικής πτώσεως. Θέαμα για πολλοστή φορά ωραίο (άνω & κάτω), αίσθηση ακόμη καλύτερη. Ζεστός αποχαιρετισμός με μινι-κουβεντούλα. Σαμπρίνα σ’ευχαριστώ και πάλι, και νάσαι πάντα καλά!

Η κοπέλα είναι αχτύπητη. Με τις πολλές καλές κριτικές που μαζεύει θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο οι ουρές (ήδη έχει). Η Σαμπρίνα αξίζει. Αρα θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο χρόνο, αλλά ελπίζω να διαθέτει πάντα αρκετό για να μπορεί να μας αφιερώσει. Αλλά πώς μπορεί να είναι ποτέ επαρκής ο χρόνος όταν δεν θέλεις να φύγεις καθόλου?

Ό,τι (καλό) έχω γράψει για τη Σαμπρίνα και το στουντιο εξακολουθεί να ισχύει -επιπρόσθετα με το σημερινό κείμενο. Σήμερα βάζω 10 σε όλα καθώς νομίζω ότι το αξίζουν.

ΥΓ. Δεν τραβάω κανένα ζόρι για κοριτσάκια ή ανορεξικές μοντέλες, ή με γραμμωτή κοιλιά, ή με σούπερ τουρλωτά λατινοαμερικάνικα οπίσθια. Προτιμώ καταστάσεις μιλφ ή προ-μιλφ (η ηλικία καθορίζει και την υπόσταση/τον αέρα μιάς γυναίκας), γυναικάρες με καμπύλες, στήθος και πιασίματα, και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ωραίο εξοπλισμό ΕΠΑΝΩ & ΚΑΤΩ. Τα ξαναδηλώνω, προς αποφυγή παρερμηνειών, για να ξέρει κανείς τί θα βρει εκεί που πάει. Επίσης, μ΄αρέσει πάντα να με σέβονται και τις το ανταποδίδω, αλλά και να εναλλάσσω χαρακτήρες γυναικών (τους βγαίνει σ’αυτά που κάνουν!). Βγάζουν πραγματικά αστεράτη συμπεριφορά όταν και η δική μου είναι αντίστοιχη (...ικανή ή αναγκαία συνθήκη?). Θα μού πεις μεγάλε κόψε κάτι! Έλα όμως που είναι τσεκαρισμένο εκατοντάδες φορές. Α, και δεν ξεχνώ ποτέ ότι εκ των πραγμάτων είναι εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες (...σταθερό ή όχι το κέντρο βάρους του τριγώνου?). Από εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει αυτες που τού αρέσουν. Όλα αυτά όμως είναι εύκολα, άλλα είναι αυτά που με προβληματίζουν εμένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.203
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού