Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 61198
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (26/03/2011 – 13/04/2011)
Στις 26/03/2011 πήρα τα ΚΤΕΛ για Ιστιαία (ΑΘΗΝΑ-ΙΣΤΙΑΙΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2011, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 12:45, ΘΕΣΗ: 19, ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 16.00 €, ΕΙΔΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ: 01). Επειδή οι περισσότεροι είχαν φύγει για το τριήμερο από τις 24/03/2011, το λεωφορείο ήταν σχεδόν άδειο και φυσικά κάθισα μόνος μου. Ωστόσο δεν απογοητεύτηκα, καθώς πιο μπροστά από μένα κάθονταν 3 γριές, που ταξίδευαν μόνες τους.
Στις 14:45 φτάσαμε στην Αρκίτσα και μπήκαμε στο ferryboat για Αιδηψό. Στο σαλόνι του ferryboat στάμπαρα μια γριά από το λεωφορείο, η οποία φορούσε μαύρη φούστα, μαύρο ταγέρ, κίτρινη ζακέτα, ψιλά τακούνια και φυσικά μπόλικα χρυσά κοσμήματα. Η γριά αυτή ταξίδευε μόνη της και καθόταν σε ιδανικό σημείο. Αν και είχε αρκετά στριμμένη φάτσα (έβγαζε την αύρα της Παναγιώτας στην σειρά «Η πολυκατοικία»), αποφάσισα να την προσεγγίσω.
Στις 15:15 κάθισα δίπλα της και με το ζόρι κρατιόμουν να μη βάλω χέρι στα βελούδινα χεράκια της. Καθώς την κοίταζα, η ερωτική μου επιθυμία και οι καρδιακοί μου παλμοί είχαν ανέβει επικίνδυνα. Μέτρησα από μέσα μου από το 1 έως το 60, πήρα βαθιές ανάσες και αποφάσισα να της μιλήσω. Ήθελα να δημιουργηθεί ένα κλίμα οικειότητας ανάμεσά μας, για να της κάνω κανένα stamp κατά της διάρκεια της διαδρομής. Ο διάλογος που έγινε, ήταν ο ακόλουθος:
ΤΑΚΜΑΝ: Συγνώμη και εσείς Ιστιαία πηγαίνετε;
ΓΡΙΑ: Όχι, στην Αιδηψό.
ΤΑΚΜΑΝ: Θα κάτσετε μέρες;
ΓΡΙΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ μάλλον θα επιστρέψω την Τρίτη 29/03/2011. Εσείς μέχρι πότε θα καθίσετε;
ΓΡΙΑ: Μέχρι το τέλος του μήνα.
ΤΑΚΜΑΝ: Μέχρι τις 31 δηλαδή;
ΓΡΙΑ: Ναι.
ΤΑΚΜΑΝ: Ευτυχώς έφτιαξε ο καιρός. Γενικά ο Μάρτης ήταν ακραίος. Μετά την καθαρή Δευτέρα είχε πολύ κρύο, ενώ τώρα έχει αρκετή ζέστη.
ΓΡΙΑ: (μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Κύπρο έχει χειρότερο καιρό από εμάς. Τις περισσότερες φορές που κοιτάζω τον καιρό της Κύπρου στο Internet, βλέπω βροχές. Παλιά η Κύπρος είχε λειψυδρία και εισήγαγε από εμάς νερό. Σε λίγο έχω την αίσθηση ότι θα εισάγουμε εμείς νερό από την Κύπρο.
ΓΡΙΑ: Από εκεί είσαι;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, αλλά ψάχνω για δουλειά στην Κύπρο.
ΓΡΙΑ: Γιατί δεν ψάχνεις εδώ;
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί δεν έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Θέλω να βρω δουλειά στην Κύπρο και να κάνω ταυτόχρονα και το διδακτορικό μου. Αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να βρω δουλειά εκεί. Στις περισσότερες δουλειές ζητάνε Εβραϊκά, Αραβικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Ουγγρικά, κτλ. Η ανεργία φέτος στην Κύπρο έχει φτάσει το ιστορικό ρεκόρ του 7,5%.
ΓΡΙΑ: Τι έχεις τελειώσει;
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω τελειώσει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό στη Στατιστική. Στις 21/03/2011 έγινε η ορκωμοσία μου. Εσείς έρχεστε συχνά στην Αιδηψό;
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ έρχομαι Ιστιαία μια φορά το δίμηνο.
ΓΡΙΑ: Έχεις κανέναν συγγενή εκεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Παππού, γιαγιά, ξαδέρφια, κτλ. Αλλά τον τελευταίο καιρό δεν πολυπατάω.
ΓΡΙΑ: Γιατί;
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί ο θείος μου, με έχει ζαλίσει να κάνω διδακτορικό στην Αγγλία. Εμένα γενικά, δεν μου αρέσουν τα κρύα κλίματα. Είμαι των 42 βαθμών (γέλιο). Αλλά και στην Αγγλία δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις δουλειά. Μπορεί μια θέση να τη διεκδικούν 200 υποψήφιοι.
ΓΡΙΑ: Στο εξωτερικό έχει μεγαλύτερη ανεργία από εδώ.
ΤΑΚΜΑΝ: Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν στην Ελλάδα, αν είχαμε πυρηνικούς αντιδραστήρες και γινόταν σεισμός, όπως στην Ιαπωνία. Αυτό το αστείο το είδα στους Ράδιο Αρβύλα.
ΤΑΚΜΑΝ: Μέχρι στιγμής δεν έχω ζήσει μεγάλο σεισμό. Η μαμά μου έχει ζήσει το σεισμό της Θεσσαλονίκης το 1981, που ήταν 7,2 R. Το σεισμό του 1999 δεν τον έζησα. Όχι φυσικά, γιατί γεννήθηκα μετά το 2000 (γέλιο), αλλά γιατί βρισκόμουν στην Ιστιαία.
ΤΑΚΜΑΝ: Εσείς έχετε ζήσει κανένα μεγάλο σεισμό;
ΤΑΚΜΑΝ: Γενικά οι Ράδιο Αρβύλα έχουν πολύ πλάκα. Εκτός από αυτό, βλέπω το Λαζόπουλο, το «Πλάκα Κάνεις», τις οικογενειακές ιστορίες και το star system. Εσείς τι βλέπετε στην τηλεόραση;
ΤΑΚΜΑΝ: Εγώ κάθε μέρα τέτοια ώρα, βλέπω το Κωνσταντίνου & Ελένης.
ΓΡΙΑ: Δεν το έχει τώρα να το δεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Μπα, έχουν βάλει τον Alpha.
ΤΑΚΜΑΝ: Πιστεύετε στην αστρολογία;
ΤΑΚΜΑΝ: Και όμως σε μεγάλο βαθμό ισχύει. Για παράδειγμα από τις 22/02/2010 μέχρι τις 07/03/2011 είχα τον Δία στον 9ο οίκο. Ο οίκος αυτός σχετίζεται πολύ με τα ταξίδια. Το διάστημα αυτό πράγματι έκανα πολλά ταξίδια. Πήγα Βέροια, Ιωάννινα, Λεμεσό, Αλόννησο και Σαγκάη. Τρελαίνομαι για ταξίδια. Το καλύτερό μου όμως, είναι τα επαγγελματικά ταξίδια. Στις 11/07/2011 θα πάω σε συνέδριο βιοστατιστικής στη Βαρκελώνη, για να παρουσιάσω μια εργασία.
ΓΡΙΑ: Προτιμάς βουνό ή θάλασσα;
ΤΑΚΜΑΝ: Προτιμώ τη θάλασσα, αλλά ακόμα περισσότερο μου αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Εσάς σας αρέσουν τα ταξίδια;
ΤΑΚΜΑΝ: Στο εξωτερικό έχετε ταξιδέψει ποτέ;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλό και το εξωτερικό, αλλά η Αθήνα έχει «avantage» που δεν τα βρίσκεις πουθενά. Βέβαια τώρα με την κρίση, η Αθήνα έχει δυο όψεις. Η μια όψη είναι τα μαγαζιά που κλείνουν το ένα μετά το άλλο και βάζουν την ταμπέλα «Ενοικιάζεται». Υπάρχει όμως και η άλλη όψη της Αθήνας. Βγαίνεις στο Γκάζι την Κυριακή στις 03:00 πμ και είναι τίγκα στον κόσμο. Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη έχει τόση νυχτερινή ζωή;
ΤΑΚΜΑΝ: Μήπως είστε ταύρος;
ΓΡΙΑ: Πώς σου ήρθε αυτό;
ΤΑΚΜΑΝ: Όλα θα στα λέω πια; Μήπως είστε ζυγός;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι ζώδιο είστε;
Όπως καταλαβαίνετε από την παραπάνω στιχομυθία (η συζήτηση διήρκησε μισή ώρα, αλλά αυτό είναι ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα), η γριά αυτή ήταν παγοκολόνα. Έτσι η αρχική στύση, που μου προκάλεσε αυτή η γριά με την σέξι εμφάνισή της, άρχισε σταδιακά να χάνεται από την ψυχρή συμπεριφορά της. Για αυτό το λόγω, δεν τη χαιρέτησα στο τέλος με διευθυντικό sandwich, αλλά με απαλό χούφτωμα στην πλάτη. Παρόλα αυτά, το βράδυ της ίδιας μέρας τράβηξα μια παχιά μαλακία για πάρτι της. Στις 29/03/2011 με έφερε Αθήνα ο θείος μου με το αυτοκίνητο.
Στις 30/03/2011 είδα την 95χρονη ζητιάνα έξω από το supermarket, κάθισα δίπλα της για 10 λεπτά και της έδωσα 1.20 €. Κατά τη διάρκεια αυτού του δεκάλεπτου, της χούφτωνα τα ριγκάκια της με τρυφερότητα και στοργή. Το σκηνικό αυτό ξαναπαίχτηκε στις 01/04/2011, αλλά με μικρότερη διάρκεια. Η γριά αυτή μου εκτόξευσε την λίμπιντο στα ύψη.
Στις 09/04/2011 και στις 12/04/2011 είδα την 90χρονη κοπέλα με τα τρικ-τρικ έξω από την τράπεζα και της έκανα διευθυντικό sandwich. Στις 13/04/2011 στις 09:45 πμ, κάθισα δίπλα της για 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτού του δεκάλεπτου, της έλεγα γλυκόλογα, ενώ δεν άφησα τα χέρια της ούτε δευτερόλεπτο.
Στις 06/04/2011 πήγα στο μαγαζί της 2-Hut για να αγοράσω γάλα και μετά της έκανα ένα special διευθυντικό sandwich. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, πήγα στο φωτογραφείο «Φωτοζάκυνθος» (Ιπποκράτους και Ακαδημίας) για να πάρω τις φωτογραφίες της ορκωμοσίας. Αφού πήρα τις φωτογραφίες, στάμπαρα μια γριά κακοντυμένη με τρικ-τρικ στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Μόλις την πλησίασα, αυτή μου ζήτησε χρήματα. Με τρεμάμενα χέρια από τη στύση και από τη συναισθηματική ένταση του καινούργιου μουνιού, έβγαλα από το πορτοφόλι 0.50 €, της τα έδωσα και της χούφτωσα τα ριγκάκια της. Την εν λόγω περίοδο θα τη χαρακτήριζα άκρως ερωτική. Για αυτό το λόγω, αποφάσισα στις 13/04/2011 το απόγευμα να κάνω την καθιερωμένη στουντιότσαρκα.

Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 13/04/2011 (ώρα 18:30) ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα.
1ος σταθμός: Ιπποκράτους 144. Το συγκεκριμένο στούντιο ήταν κλειστό.
Κατόπιν πήρα το 025, το μετρό (γραμμή 2) και το 049 και κατευθύνθηκα προς την οδό Πειραιώς (όλη αυτή η ταλαιπωρία εξαιτίας της πορείας στα Προπύλαια).
2ος σταθμός: Πειραιώς 193. Εδώ η τσατσά φορούσε παντελόνι και χρυσά κοσμήματα. Η Πατρίτσια (που εργαζόταν εκείνη την ώρα) φορούσε επίσης πολλά κοσμήματα.
3ος σταθμός: Πειραιώς 121. Εδώ και η τσατσά και η πουτάνα, μου ήταν αδιάφορες.
4ος σταθμός: Πειραιώς 109Α. Και εδώ το σκηνικό ήταν αδιάφορο.
5ος σταθμός: Ιεροφάντων 9. Εδώ η τσατσά φορούσε φούστα, χρυσά κοσμήματα και ήταν σέξι. Όμως η Άννα (που εργαζόταν εκείνη την ώρα) μου ήταν εντελώς αδιάφορη.
6ος σταθμός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 133. Εδώ και η τσατσά και η πουτάνα, ήταν εκτός συναγωνισμού.
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Α. Μόλις είδα την τσατσά «Oh sit» (η οποία μου είναι αδιάφορη), βρήκα ένα πρόσχημα και έφυγα πριν εμφανιστεί η πουτάνα.
8ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 40. Εδώ κάποιος πελάτης είχε πάρει το full πρόγραμμα, οπότε το στούντιο για μια ώρα ήταν κλειστό.
9ος σταθμός: Σπύρου Πάτση 27. Εδώ η τσατσά φορούσε παντελόνι, χρυσά βραχιόλια και χρυσά ριγκάκια. Παρόλα αυτά δεν θα τη χαρακτήριζα «Sex symbol», γιατί φαίνεται αρκετά νέα στην ηλικία. Με τη Ζλάτα (που δούλευε εκείνη την ώρα) είχα πετυχημένη ερωτική επαφή στο παρελθόν (την πήδηξα στις 21/10/2008).
Συγκρίνοντας τα παραπάνω στούντιο, ο πούτσος μου ψήφισε Πειραιώς 193. Όμως εξαιτίας της κούρασης, δεν είχα τις δυνάμεις να ξαναγυρίσω πίσω στην Πειραιώς. Για αυτό το λόγω (και σε συνδυασμό με το καλό παρελθόν), αποφάσισα να τιμήσω τη Ζλάτα στο στούντιο της οδού Σπύρου Πάτση 27.

Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις χτύπησα το κουδούνι του στούντιο για δεύτερη φορά (ώρα 21:40), μου άνοιξε η τσατσά και έγινε ο ακόλουθος διάλογος:
ΤΑΚΜΑΝ: Τελικά ψήφισα τη Ζλάτα.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσετε πολύ καλά. Η κοπέλα είναι πολύ καλή στο κρεβάτι. Ποιο πρόγραμμα θα πάρετε;
ΤΑΚΜΑΝ: Οι άνεργοι μόνο το απλό πρόγραμμα παίρνουμε.
ΤΣΑΤΣΑ: Όπως θέλετε. 50 €. Από εκεί είναι το δωμάτιο.
Μόλις με οδήγησε η τσατσά στο δωμάτιο, της έσκασα το 50ρικο. Κατόπιν γδύθηκα, έβγαλα από τη συνεδριακή μου τσάντα του Γύπα τα εννιάμερα και ξάπλωσα ανάσκελα για να περιμένω τη Ζλάτα.
Η αναμονή δεν διήρκησε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Η Ζλάτα είναι 30+ ετών από την Τσεχία, ξανθιά, με πιασίματα και φοράει ένα λεπτό χρυσό ριγκάκι. Αν και είμαι υπέρμαχος της παροιμίας «Η γριά η κότα έχει το ζουμί», νομίζω ότι η Ζλάτα από το πρόσωπό της χάνει πόντους (έχει σπάσει πολύ σε σχέση με το 2008).
Μόλις ήρθε η Ζλάτα, έγινε ο ακόλουθος διάλογος:
ΖΛΑΤΑ: Γεια σου μωρό μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια.
ΖΛΑΤΑ: Τι κάνεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Καλά. Σε θυμάμαι από το 2008. Στις 21/10/2008 το είχαμε κάνει τότε στο studio Paradise. Ωραία είχαμε περάσει. Τότε ήμουν φοιτητής στο μεταπτυχιακό.
ΖΛΑΤΑ: Και τώρα;
ΤΑΚΜΑΝ: Τώρα έχω τελειώσει και ψάχνω για δουλειά στην Κύπρο. Πριν κάνουμε οτιδήποτε, φόρεσέ μου το προφυλακτικό.
Αφού η Ζλάτα μου φόρεσε το προφυλακτικό, της έδωσα να φορέσει του Γύπα τα εννιάμερα (τα οποία φόρεσε αμέσως χωρίς να ζητήσει και ιδιαίτερες εξηγήσεις).
Αν και τις περισσότερες φορές είχα όρεξη για χορούς, κουβέντα και τρελίτσες, αυτή τη φορά ήμουν πολύ κουρασμένος. Το γεγονός αυτό το κατάλαβε και η Ζλάτα και έτσι μου πήρε κατευθείαν την κλασσική πίπα. Κατά τη διάρκεια της πίπας, της έκανα sandwich διαρκείας πότε στο ένα χέρι και πότε στο άλλο (και σκεφτόμουν την 90χρονη κοπέλα).
Αν και η Ζλάτα ήταν πολύ καλή και υπομονετική στην πίπα, δεν κατάφερα να χύσω στο στόμα της. Έτσι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αποφάσισε να μου την παίξει με τη γνωστή τεχνική του άτεχνου φραπέ. Αυτή η τεχνική αποδείχτηκε αποτελεσματική, καθώς μετά από λίγα δευτερόλεπτα έχυσα στο προφυλακτικό.
Μόλις τέλειωσα, της έδωσα το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό για να το πετάξει στο καλάθι, καθάρισα την επίμαχη περιοχή με υγρά μαντήλια Wet Hankies και χαιρετηθήκαμε. Κατόπιν ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και βγήκα από το δωμάτιο. Τέλος χαιρέτησα την τσατσά με διευθυντικό sandwich και εξήλθα από το κτίριο.

Δ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Εμφάνιση κοπέλας: 7.0
Θετικά στοιχεία: Όχι πολύ νέα στην ηλικία, έχει πιασίματα, φοράει ένα χρυσό ριγκάκι.
Αρνητικά στοιχεία: Το πρόσωπό της (δεν μου αρέσει). Επιπλέον θα προτιμούσα να φοράει περισσότερα χρυσά κοσμήματα.

Συμμετοχή / διάθεση / υπηρεσίες κοπέλας: 8.0
Θετικά στοιχεία: Πολύ καλή στην πίπα και αρκετά υπομονετική.
Αρνητικά στοιχεία: Δεν προσπάθησε να μου διώξει την κούραση και να μου τονώσει την ερωτική διάθεση.

Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0
Ο χώρος είναι πεντακάθαρος. Το δωμάτιο διαθέτει ντουζιέρα και καλόγερο.

Συμπεριφορά τσατσάς: 7.0
Η συμπεριφορά της ήταν ευγενική, αλλά τυπική. Επιπλέον δεν μου έδωσε για χειραψία το χέρι με τα χρυσά κοσμήματα, για να της τα χουφτώσω.

Πρόσβαση / parking: 10.0
Επειδή δεν οδηγώ, έρχομαι στα στούντιο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το συγκεκριμένο στούντιο, το εντοπίζει κανείς εύκολα, καθώς η Σπύρου Πάτση είναι κεντρικός δρόμος.

Σχέση απόδοσης / τιμής: 8.0
Νομίζω ότι οι λόγοι είναι σαφείς από το σύνολο της κριτικής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Τιμημένος
64
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού