Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834301
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η καψα που ειχα για την Αλίκη δεν ελεγε να φυγει ευκολα
Σαββατο καθισμενος σπιτι το παιρνω αποφαση
σε 20 λεπτα ειμαι εξω απο την πορτα της
σε αλλα 10 λεπτα ειμαι με το γενετησιο μου outfit ανασκελα στο διπλο κρεβατι να την περιμενω
η θεα Αλικη συντομα μου παρουσιαστηκε ετοιμη να μου δωσει το νεκταρ της
αφου εγιναν οι απαραιτητες συστασεις σε κλιμα εντονης διαχυτικοτητας απο τη μερια και των δυο
το ματς ξεκινησε
αφου μου εδωσε καποια φιλακια στο λαιμο στο στηθος και στην κοιλια
προχωρησε στο παρασυνθημα που ηταν ενα πιπωμα πεους all the money
εννοειτε πως δεν εμεινα απραγος και οταν μου γυρισε για 69 της το παπαριασα το μουνακι της το οποιο ηταν τοσο καθαρο και περιποιημενο στη λεπτομερεια που σε συνδιασμο με το τρομπαρισμα της που συνεχιζοταν σε βασανιστικο ρυθμο με ειχε κανει σε κατασταση αμοκ
Την ανεβασα λιγο επανω μου και με τα δυο χερια μου την κρατουσα και την γαμουσα δυνατα με τον χαρακτηριστικο ηχο πλατς πλατς των δυο κορμιων που κοπανιουνται να ακουγετε συγουρα και διπλα
ενω το φιναλε εγινε πισωκολλητα με το μικρο της κωλαρακι να εχει στηθει αριστοτεχνικα μπροστα μου για φωτογραφια και εμενα να συνεχιζω το δυνατο πλατς πλατς μου
Αλικη μωρακλα μου θα τα ξαναπουμε συντομα εισαι μια καβλα
Σαββατο καθισμενος σπιτι το παιρνω αποφαση
σε 20 λεπτα ειμαι εξω απο την πορτα της
σε αλλα 10 λεπτα ειμαι με το γενετησιο μου outfit ανασκελα στο διπλο κρεβατι να την περιμενω
η θεα Αλικη συντομα μου παρουσιαστηκε ετοιμη να μου δωσει το νεκταρ της
αφου εγιναν οι απαραιτητες συστασεις σε κλιμα εντονης διαχυτικοτητας απο τη μερια και των δυο
το ματς ξεκινησε
αφου μου εδωσε καποια φιλακια στο λαιμο στο στηθος και στην κοιλια
προχωρησε στο παρασυνθημα που ηταν ενα πιπωμα πεους all the money
εννοειτε πως δεν εμεινα απραγος και οταν μου γυρισε για 69 της το παπαριασα το μουνακι της το οποιο ηταν τοσο καθαρο και περιποιημενο στη λεπτομερεια που σε συνδιασμο με το τρομπαρισμα της που συνεχιζοταν σε βασανιστικο ρυθμο με ειχε κανει σε κατασταση αμοκ
Την ανεβασα λιγο επανω μου και με τα δυο χερια μου την κρατουσα και την γαμουσα δυνατα με τον χαρακτηριστικο ηχο πλατς πλατς των δυο κορμιων που κοπανιουνται να ακουγετε συγουρα και διπλα
ενω το φιναλε εγινε πισωκολλητα με το μικρο της κωλαρακι να εχει στηθει αριστοτεχνικα μπροστα μου για φωτογραφια και εμενα να συνεχιζω το δυνατο πλατς πλατς μου
Αλικη μωρακλα μου θα τα ξαναπουμε συντομα εισαι μια καβλα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού