Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Στη ζωή καμιά φορά δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Ποτέ μην λες ποτέ λένε οι σοφοί αλλά ποιος τους ακούει.

Ακολουθώντας του τι θέλει το κάτω μου κεφάλι σήμερα επισκέφτηκα τη καυλοσαμπρίνα μια κοπέλα που χάραξε βαθιά μέσα στο κεφάλι μου (κυρίως το κάτω) τις όποιες τρελές επιθυμίες μου.

Σήμερα η Σαμπρίνα είχε τα νεύρα της χωρίς δυστυχώς να το γνωρίζω και χωρίς να ρωτήσω την κατά τα άλλα ευγενέστατη μαντάμ.

Στο δωμάτιο πέρασα με το ακάποτο των 60 ευρώ, μπαίνει η Σαμπρίνα χαμηλώνει τα φώτα με το dimmer στο χαμηλότερο δυνατό σημείο και κάνει μια θριαμβευτική είσοδο στο δωμάτιο.

Στην προσπάθεια μου να την αγκαλιάσω αντέδρασε παράξενα, και με το ζόρι σχεδόν με ξάπλωσε στο κρεβάτι αντιδρώντας στα χαδάκια που ήθελα να της ρίξω στο όρθιο στυλ.
Ακολούθησε ένας όχι πολύ κομψός διάλογος μεταξύ μας αλλά δίνοντας τόπο στην οργή την αφήσα να με τσιμπουκώσει ακάποτα πράγμα που έκανε με απίστευτη ομολογώ επιτυχία χωρίς όμως καλαμπαλίκινγκ και στην όποια προτροπή μου έκανε πως δεν άκουγε.
Στη συνέχεια αφού μου φόρεσε το σκουφάκι άφησε να την πηδήξω στην αρχή ιεραποστολικά και μετά πισοκολητά όπου μου έκανε ένα απίστευτο στήσιμο και εγώ κάνοντας την ένα απίστευτης ορμής σφυροκόπημα, μην μπορώντας να κρατηθώ άλλο την έχυσα δυνατά.

Είχε τα νεύρα της όπως μου εξομολογήθηκε στην αρχή αλλά εμένα στα @@ μου πλήρωσα 60 ευρώ για να περάσω 15 λεπτά καλά και όχι για να ψυχαναλύσω την όποια Σαμπρίνα.

Προσωπικά για μένα έκλεισε ο κύκλος της συγκεκριμένης Ιερόδουλης που είχε αρχίσει 8 χρόνια πριν, και κρατώντας τις πολύ έντονες και όμορφες στιγμές που έζησα μαζί της θα την θυμάμαι σαν ένα μοναδικό καυλόπλασμα.

Ένα καυλόπλασμα με πολλές ιδιαιτερότητες που όμως θα ήμουν αχάριστος να ξεχάσω τις στιγμές ανείπωτης ηδονής που μου χάρισε.

Τα φιλάκια στο μάγουλο που δόθηκαν στο τέλος της συνεύρεσης ήταν για μένα ο τελευταίος ασπασμός στην καυλοσαμπρίνα.

Δεκάρι στη μαντάμ που χωρίς να είναι φλύαρη, ήταν πολύ συγκεκριμένη στο να περιγράψει τα όποια προγράμματα της κορασίδας, κρατώντας πεντακάθαρο τον υπέροχο χώρο.

Φεύγοντας πήρα και την κάρτα μέλους όπου με τρία συνεχόμενα πηδήματα το τέταρτο είναι στη μισή τιμή, κάτι σαν διαρκείας δηλαδή.

Θα τη χρειαστώ την εν λόγω κάρτα σίγουρα όχι για την Σαμπρίνα αλλά για την ακούραστη εργάτρια τη συναθλήτρια της την Σιμόνα και όποια άλλη κορασίδα τιμήσει επάξια το εν λόγω studio.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια