Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369893
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα βάλει στο μάτι το δίδυμο Λάουρα-Αλεξάνδρα της 2ης βάρδιας, με το μυαλό στην Αλεξάνδρα (για δοκιμή) αλλά ίσως και για κάτι παραπάνω, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Έφθασα στην αρχή της βάρδιας όμως και μάλλον η Αλεξάνδρα δεν είχε φθάσει οπότε μου παρουσιάστηκε μόνο η Λάουρα από τη συμπαθή κυριούλα της υποδοχής. Μιας και ο χρόνος τρέχει, πέρασα πληρώνοντας το παράβολο των 80 για ελεύθερο στοματικό. Το δωμάτιο σε μέτρια κατάσταση και μύριζε. Είναι η τελευταία φορά που πάω εκεί, ακόμα και αν προσφέρουν την Λάουρα, Αλεξάνδρα και Μαριάννα σε τρίο με 20 Ευρώ. Τα έχουμε χτίσει τα μαγαζιά της αλυσίδας, αλλά φθάνει!
Σε λίγη ώρα ήρθε το μωρό. Η Λάουρα είναι μια εμφανίσιμη μελαχρινή νεαρά με όμορφο σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο μακρύ μαλλί και τέλειοοοοο στήθος (για τα γούστα μου το καλύτερο που κυκλοφορεί εκεί έξω). Ήταν ευδιάθετη και αυτό φάνηκε στις υπηρεσίες της. Δεν είχα την αίσθηση της αγγαρείας ή της ξεπέτας. Μου πέρασε από το μυαλό να τελειώσω στο στοματικό μιας και ήταν αρκετά ερεθιστικό, αλλά το αρνήθηκε πολύ έξυπνα και καθόλου ξενερωτικά, λέγοντάς μου ότι θέλει να της γ@μήσω το μουνάκι της... Ε το έκανα και εγώ και όντως το τέλος ήρθε όμορφα και ανακουφιστικά. Καλή εμπειρία λοιπόν για μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Νέο Μέλος
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού