Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 49 10
Sex Studio
63280
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μιρέλα λοιπόν η κορασίδα στο νέο κατάστημα εκ Ρουμανίας,γύρω στα 22.
Μετρίου αναστήματος,παχουλούλα(τα κιλάκια προσωπικά δεν μου αρέσουν αλλά γούστα είναι αυτά),καστανή,καλό προσωπάκι.
30e το απλό πρόγραμμα κ ανεβαίνουν οι τιμές -10e από τα συνηθισμένα.
Η τσατσά εξυπηρετικότατη,φιλικότατη μια χαρά.
Στο δωμάτιο τώρα....μπήκε η κοπέλα με καλή διάθεση,γδύθηκε κ ξεκίνησε τα τυπικά φιλάκια-χαιδεματάκια ως προκαταρκτικά κ βουρ για πίπα...βυζάκι έπιανα μια χαρά όλα.
Στην συνέχεια για να μην έχω πάλι την χαρά να πάρω μόνο πίπα της λέω να ανέβει από πάνω,κουνηθήκαμε-κουνηθήκα ήρθε το φινάλε.
Ντύθηκε,χαιρέτησε κ έφυγε.
Ο κάδος με φωτοκύτταρο όπου ανοίγει αυτόματα όλα τα λεφτά,τρελή γκαύλα!!!
Πετσετούλα για τα χεράκια,χαρτάκι,τα πάντα όλα!!!
Έξω αν πέρασες καλά να μας ξανα έρθεις,τώρα ανοίξαμε κ θέλουμε να φτιάξουμε πελατεία,γι'αυτό προσφέρουμε τόσο καλές υπηρεσίες.
Καλά ήταν γενικά κ πιστεύω όποιος γουστάρει τις στρουμπουλούλες γκαυλιάρες θα καλοπεράσει,η κοπέλα καλή ήταν εμένα δεν μου άρεσε βασικά.
Μετρίου αναστήματος,παχουλούλα(τα κιλάκια προσωπικά δεν μου αρέσουν αλλά γούστα είναι αυτά),καστανή,καλό προσωπάκι.
30e το απλό πρόγραμμα κ ανεβαίνουν οι τιμές -10e από τα συνηθισμένα.
Η τσατσά εξυπηρετικότατη,φιλικότατη μια χαρά.
Στο δωμάτιο τώρα....μπήκε η κοπέλα με καλή διάθεση,γδύθηκε κ ξεκίνησε τα τυπικά φιλάκια-χαιδεματάκια ως προκαταρκτικά κ βουρ για πίπα...βυζάκι έπιανα μια χαρά όλα.
Στην συνέχεια για να μην έχω πάλι την χαρά να πάρω μόνο πίπα της λέω να ανέβει από πάνω,κουνηθήκαμε-κουνηθήκα ήρθε το φινάλε.
Ντύθηκε,χαιρέτησε κ έφυγε.
Ο κάδος με φωτοκύτταρο όπου ανοίγει αυτόματα όλα τα λεφτά,τρελή γκαύλα!!!
Πετσετούλα για τα χεράκια,χαρτάκι,τα πάντα όλα!!!
Έξω αν πέρασες καλά να μας ξανα έρθεις,τώρα ανοίξαμε κ θέλουμε να φτιάξουμε πελατεία,γι'αυτό προσφέρουμε τόσο καλές υπηρεσίες.
Καλά ήταν γενικά κ πιστεύω όποιος γουστάρει τις στρουμπουλούλες γκαυλιάρες θα καλοπεράσει,η κοπέλα καλή ήταν εμένα δεν μου άρεσε βασικά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
pz89
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού