Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 48 10
Sex Studio
114317
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
καινούρια επίσκεψη στο ίδρυμα αυτο και αυτή την φορά στόχευσα σε σίγουρη λύση που την προσφέρει η νεαρά Τζέσσικα. παρά την πιο χλιαρή (κατα τα δικά μου γουστα πάντα) Σάντρα. . Η μικρή πρέπει να είναι τσιγγανικης/ρουμάνικης καταγωγης αφού πετούσε μερικες τέτοιες λεξούλες αλλα και εμφανισιακά φερει σε κάτι τέτοιο. Δεν είναι τίποτα τρελό (απο άποψη εμφάνισης), αλλα δεν την λές και άσχημη και φυσικά σε αποζημιώνει στο δωμάτιο!
Απο περιποίηση τα καλύτερα: Μπόλικα προκαταρκτικα (πραγματικά δεν τελείωναν ) και απο μέρους μου αλλα και απο τη δικιά της πλευρά + σπέσιαλ γλύψιμο στα καμπανέλια + ποδοπεριποίηση (χωρις να εχει ιδιαίτερη εμπειρία αλλα με μπόλικη θέληση να με ευχαριστήσει) και σεξάκι ευχάριστο και αρκετή ώρα. Must για όσους ψάχνουν ευχάριστο και φιλικό σεξιδιον!!!
Απο περιποίηση τα καλύτερα: Μπόλικα προκαταρκτικα (πραγματικά δεν τελείωναν ) και απο μέρους μου αλλα και απο τη δικιά της πλευρά + σπέσιαλ γλύψιμο στα καμπανέλια + ποδοπεριποίηση (χωρις να εχει ιδιαίτερη εμπειρία αλλα με μπόλικη θέληση να με ευχαριστήσει) και σεξάκι ευχάριστο και αρκετή ώρα. Must για όσους ψάχνουν ευχάριστο και φιλικό σεξιδιον!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού