Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267805
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επιστροφή σύντομη στον τόπο του εγκλήματος ,αφού μάθαμε ότι η τίμια εργαζόμενη προσφέρει και πρωκτό με 100 € και είδαμε στο site ότι διαθέτει πυρηνικούς βύζους !
Άντε πάλι δύσκολο παρκάρισμα και μπήκαμε .Εμφάνιση αρκετά καλή χωρίς περισσεύματα ύψος στο 1.60+ χρωματάκι δερματάκι καλό και σήμα κατατεθέν τα βυζόμπαλα ! Πρόσωπο συμπαθές χαμογελαστό ,ελληνικά καλά για συνεννόηση εκ Τσεχίας ορμώμενη. Μαλλί ξανθό βαμμένο σκληρής υφής. Μικρή αναμονή και είσοδος. Έχεις πάρει πρωκτικό ….η ευγενική ερώτηση αυτής ? Γιατί πειράζει ? λέω.
Ελπίζω να μην έχει φάει φασόλια (σκέφτομαι).Άμα δεν σου αρέσει κάτι πες μου , λέει
Μαλακές θωπείες με ευγένεια και σχολαστικότητα. Κάπου αισθάνθηκα σαν βάζο murano και άρχισα να νιώθω τύψεις που παρήγγειλα κώλο. Τέλος πάντων ασχολήθηκα με τους στητούς αλλά σχετικά σκληρούς βύζους και συνήλθα ,την έστριψα ,την γύρισα την καταχέριασα δεν δυσανασχέτησε .Δεν σου έδινε όμως και μια αίσθηση πουτανιάς ,βλέμματος ή προστυχιάς που θα ήθελα .Κάτι σαν γαμήσι με την ευγενική συμμετοχή της τάδε. Στήθηκε πάντως καλά και πρόθυμα για την επιτυχή διείσδυση και ο πρωκτός ήτο ικανοποιητικής ελαστικότητας και αντοχής.Θα επιθυμούσα λίγο περισσότερο κρέας βέβαια πίσω (τούρλωμα) γιατί οι γραμμές του κόβονται κάπως απότομα. Δεν αποδέχεται τελείωμα επ΄ αυτής και σε ρωτάει λόγω λαχανιάσματος εάν είσαι εντάξει. Λες να της έμεινε κανένας στα χέρια?
Ψιλοκουβέντα και αποχώρηση !! .Το κατάστημα διαθέτει ωραίο μπάνιο (εκτός) και με καθαρές πετσέτες.
Έφυγα σχετικά ικανοποιημένος και σαν αποστειρωμένος ,χωρίς να φταίει το ίδρυμα μάλλον εγώ τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου.Χμμμ; Την επόμενη φορά θα ψάξω για ένα ξέκωλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντυ
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού