Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ευα ειναι η μιλφ της διπλανης πορτας που την βλεπεις με τα προστυχα ρουχα και θελεις να την ξεσκισεις !

Επελεξα το προγραμμα των 50 ευρω που περιλαμβανε μασαζ.. Με δικια μου πρωτοβουλια μπηκα στο μεγαλο δωματιο στο βαθος αν και η τσατσα μ προτεινε μπροστα στο σαλονι αλλα no thanx...

Ερχεται η Ευα μετα απο λιγο αφου δεν ειχε κοσμο και ξεκιναμε μεα ενα μικρης διαρκειας χαλαρωτικο μασαζ ... ακολουθησαν φιλια σε ολο μου το σωμα και αφισε δαχτυλο στον κωλο και στο μουνι και αφθονο μπαλαμουτι στην κωλαρα της .. ακολουθησε γλυψιμο στα φρεσκοξυρισμενα αρχιδια και περασμα καποτας στυλ καλτσας . Η πιπα της παρα πολυ καλη αλλα μικρης διαρκειας

ακολουθησε ιεραποστολικο οπου συμμετειχε καλα με αρκετες ενναλαγες.. τυλιγμα των ποδιων γυρω μου σηκωμα του ενος ποδιου και τα δυο αργοτερα γενικως ολα... ακολουθησε πιπα ξανα καθως δεν ενιωθα και πολλα στη δειυσδηση λογω κρεμας... με εφτιαξε για τα καλα ομως καθως η πιπα της ειναι σουπερ..
Με δικια της πρωτοβουλια ανεβαινει πανω μου σε μια αρκετα πρωτυπη σταση στα πλαγια οπου μου αρεσε το καταλαβε και συνεχισε για λιγη ωρα ακομη..
Σταματαει μετα απο λιγα λεπτα και μου λει να αλλαξουμε για doggy style .. με δικια μου προτροπη σηκωνομαι ορθιος και στηνει αριστα την κωλαρα της ... την σφυροκοπουσα στα 4 αρκετη ωρα παρα πολυ δυνατα το θεαμα ηταν πολυ ωραιο και η κραυγες της καυλωτικες ! και σε καπια φαση ειχα συγχρονιστει και με την μουσικη!Κουλ

το τελος ηρθε με θριαμβευτικη χειρομαλαξη κα κραυγες παθους απο μενα !Γλώσσαι μολις βγηκαν τα χονρτα εβγαλε την γλωσσα της εξω τσοντα style και ρουφουσε το κεφαλι γυρω γυρω .. να σημειθει πως τον ειχε στο στομα μεχρι να επελθει η πληρης ανακουφιση απο μενα...
τελος με χαιρετισε και εφυγε ..
στα θετικα η πολυ καλη διαθεση της και το γεγονος οτι παρολο που χτυπησα μισαωρο δεν υπηρχε ιχνος βιασυνης

στα αρνητικα η μικρη διαρκεια του μασαζ που πληρωσα +10 ευρω .. (να χαμε να λεγαμε .. ) και η χρηση κρεμας αυτα συναγωνιστες !

η σκυλοφατσα της και το πολυ καλο για την ηλικια της σωμα σου βγαζουν αγρια ενστικτα και θα την ξανασυναντουσα ανετα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
DOGBABY
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια