Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βαλεντίνα! Το όνομα της τα λέει όλα και δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο. Το γνωρίζουμε πολλοί. Και η ίδια το ξέρει πολύ καλά. Δεν την περιγράφω. Έχω γραψει άλλες δύο φορές (και εάν έγραφα κάθε που πήγαινα θα μπορούσα πολυυυύ περισσότερες).

Ετσι αχόρταγος που είμαι, η αλήθεια είναι ότι ενόσω υπάρχουν τα 3 μεγάλα στανταρ μου (έχω γράψει ποιές), δεν έχω διάθεση να πειραματιστώ με άλλες! Άλλωστε, δεν περισσεύει χρόνος, δυνάμεις ή χρήματα. Καμιά φορά τυχαίνει κάτι, και μπορεί να δοκιμάζω με άλλη, αλλά ο κανόνας που προανέφερα ισχύει.

Βοήθησαν και οι συνθήκες καθημερινότητας μου.Βρέθηκα λοιπόν να χτυπώ το κουδούνι. Πρόγραμμα με 69. Ντουζ. Μπαίνει μέσα η Βαλεντίνα δυναμική, περήφανη και ευαίσθητη. Αρχίζουμε την κουβέντα και μετά αναλαμβάνει δράση στον κορμό και το σακκούλι και με μένα αραχτό. Πολύ καλά προκαταρκτικά που απογειώνουν. Αλλάζουμε θέσεις και συνεχίζω με γλυψιμο πάνω και κάτω με εναλλαγές και χαϊδέματα. Έκανα και κάτι κόλπα που εμένα τουλάχιστον με έφτιαχναν. Αφιερώσαμε αρκετό χρόνο και δεν υποβαθμίσαμε αυτές τις «στάσεις». Μετά την παρακάλεσα να κάτσει στο στόμα μου για να συνεχίσω τη .... δουλειά, πράγμα που έγινε. Απολάμβανα τη θέα σ’όλες αυτές τις περιπτύξεις σε βαθμό νιρβάνας. Τα χέρια μου δούλευαν, τη χάιδευα και τη ζουλούσα απαλά. Βάζει σκουφάκι και αρχίζει το κανονικό στοματικό, και εγώ σε πανω-πλάγιο 69. Μπορεί και να το παρακάναμε τόση ώρα με τα αρχικά. Με τη Βαλεντίνα από τη στιγμή που έχεις δοκιμάσει τα κλασικά, κάνεις καθε τοσο και κάτι διαφορετικό. Τελικά, ήλθε και η ώρα του κλασικού οπότε το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Άλλο υπέροχο θέαμα και εκεί. Και γερές διεισδυσεις. Πολύ καλή αίσθηση για μιά ακόμη φορά. Γλυψίματα και από τους δύο, στο στήθος της, στα αυτιά μου, τα δώσαμε όλα. Αποφάσισα να μην αλλάξω στάση και να συνεχίσω μέχρι τέλος. Έτσι και έγινε. Δώσαμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται σε κάθε πράγμα που κάναμε. Η τέλεια ευχαρίστηση. Θυσίασα ακόμη και το ισπανικό της Βαλεντίνας! Δεν πειράζει την άλλη φορά! Στο τέλος της είπα και δύο ανέκδοτα και σκάσαμε στα γέλια. Έκανα και κάτι κόλπα οπότε γελώντας μού είπε ότι ήμουν για φωτογραφία. Φιλιά, αγκαλιές, χαιρετισμοί!

Η συνταγή για να περάσεις καλά είναι πολύ απλή ούτε θέλει πολλά-πολλά! Και εγώ την έχω ανακαλύψει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια