Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 147 10
Sex Studio 296371
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνήθως στον κινηματογράφο τα σικουέλ αποδεικνύονται κατώτερα της αρχικής ταινίας . Γιαυτο κι εγώ αποφάσισα να επισκέφτω για 2η φορά σε λίγες μέρες τη Βαρβάρα,ώστε να απόκρυσταλλωσω την άποψη μου για αυτήν την κοπέλα . Ε, ομολογώ ότι η 2η φορά ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη . Σε αυτό προφανώς συνετέλεσε ότι με θυμήθηκε. Έτσι οι διαφορές ήταν εμφανείς τόσο στα προκαταρκτικά όσο και στη γενικότερη διάθεση και συμμετοχή της . Τα προκαταρκτικά κράτησαν αρκετά λεπτά και περιλαμβάναν φιλάκια παντού (πρόσωπο ,στόμα ,στήθος ,χέρια ) κι από τους δύο μας . Στη συνέχεια πέρασε στην πίπα . Υψηλή τεχνική και εκεί με σωστή χρήση γλώσσας και καραμέλωμα στα @@. Επίσης ένα άλλο σημείο που με τρελλανε ήταν τα φιλάκια στο πάνω μέρος των μηρών ακριβώς δίπλα στα @@. Γενικά το γλυψιμο της είναι τέλειο και νομίζεις ότι η γλώσσα της εχει δική της υπόσταση . Μετά από όλα αυτά κι ενώ είχα γίνει πύραυλος,της είπα να ανέβει πάνω μου και έτσι σε αυτή τη στάση κατέθεσα . Φυσικά μετά την κατάθεση δεν έφυγε . Έμεινε για αρκετά λεπτά μέσα μου και πιάσαμε ψιλοκουβέντα, αν και είχε ακουστεί τουλάχιστον 2 φορές το κουδούνι . Κλείνοντας θα έλεγα ότι η κοπέλα είναι Μορφή και πλέον αποτελεί ένα από τα στάνταράκια μου .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια