Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 146 10
Ηλία Ηλιού 82
Hot
Sex Studio
295592
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Βαρβαρα την ειχα πρωτοσυναντησει στο Δροσοπουλου 95 πριν απο περιπου εναμισυ χρονο οποτε ειχε διακοψει τις εργασιες της.Ενημερωθηκα οτι επανεκαμψε και δεν εχασα την ευκαιρια να την ξανασυναντησω.Εχει μερικα παραπανισια κιλα ,οχι ομως ενοχλητικα για τα γουστα μου.Ειναι μια πληθωρικη και χυμωδης γυναικα , αρκετα ψηλη. Το δερμα της μαλακο και πολυ ελαστικο.Στηθος μαλλον φυσικο ,μεσαιο.Προσωπο συμπαθητικο με σαρκωδη και πολλα υποσχομενα για στοματικο χειλη. Ηρθε στο δωματιο χαμογελαστη .Δεν νομιζω οτι με θυμηθηκε ,αλλα με αγκαλιασε σαν να γνωριζομαστε καλα.Φιλια σε ολο το σωμα μου και κατοπιν η γνωστη συνταγη,το στοματικο.Στην αρχη χωρις προφυλακτικο περιμετρικα και κατοπιν σκουφακι και βαθυ χωσιμο.Μου ζητησε να την γλειψω και δεν αρνηθηκα. Στα του κυριως πιατου, ειχε συμμετοχη και ηταν δεκτικη σε καθε σταση που ζητησα.Συμπερασματικα την θεωρω μια σταθερη αξια.Κλεινοντας θελω να σημειωσω οτι ο χωρος,αν και ανακαινισμενος,υστερει σε ανεσεις, τα δωματια δεν εχουν ντους, υπαρχει πολυς θορυβος απο τον δρομο και για παρκκινγκ ουτε λογος.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού